Sfânta Ana, sărbătorită pe 9 septembrie 2024, este un prilej de bucurie pentru toți cei care poartă acest nume sau derivate ale sale. Dacă ai în familie sau printre prieteni persoane care își sărbătoresc onomastica de Sfânta Ana, nu uita să le transmiți un mesaj de felicitare.

Am pregătit pentru tine câteva idei de urări și mesaje frumoase de La Mulți Ani, pentru a-ți exprima gândurile bune și a aduce un zâmbet pe chipurile celor dragi.

Mesaje de La Mulți Ani de Sfânta Ana

„La mulți ani, Ana! Să ai parte de o zi minunată, plină de bucurii și momente frumoase, alături de cei dragi. Sănătatea și fericirea să te însoțească mereu!”

„De ziua ta onomastică, îți doresc să te bucuri de fiecare clipă și să ai parte de toate lucrurile frumoase pe care ți le dorești. La mulți ani, Ana!”

„Sărbătoarea Sfintei Ana să îți aducă liniște sufletească, împliniri și multe zâmbete! La mulți ani cu sănătate și bucurii!”

„Fie ca această zi să fie una specială, plină de lumină și iubire! La mulți ani, Ana! Să ai parte de tot ce e mai bun!”

Urări de Sfânta Ana pentru rude și prieteni

„Dragă Ana, îți doresc ca toate visele tale să devină realitate și fiecare zi să fie o binecuvântare.

La mulți ani cu sănătate și bucurii nesfârșite!”

„La mulți ani, Ana! Fie ca Sfânta Ana să te ocrotească și să îți aducă noroc și fericire în toate!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Cu ocazia zilei onomastice, îți trimit cele mai calde gânduri și îți doresc ca viața să îți fie plină de iubire, bucurii și succese. La mulți ani, Ana!”

„Să te bucuri de această zi specială și de tot ce îți oferă viața mai bun. La mulți ani, Ana! Fie ca dragostea și fericirea să te însoțească mereu!”

Urări de Sfânta Ana 2024. Mesaje de La Mulți Ani

Urări de Sfânta Ana 2024. Mesaje de La Mulți Ani

[Sursa foto: freepik]

Mesaje simple și urări frumoase cu La mulți ani, Ana!

„La mulți ani, Ana! Să ai o zi minunată și un an plin de realizări și bucurii!”

„Fie ca această zi de sărbătoare să fie un nou început pentru tine, plin de speranță și împliniri! La mulți ani, Ana!”

„De ziua ta onomastică, îți doresc să te bucuri de toate lucrurile minunate care te înconjoară. La mulți ani și toate cele bune!”

Citește și: Ce sărbătoare este în Calendarul ortodox pe 9 septembrie 2024?

Urări creștine pentru Sfânta Ana

„La mulți ani cu sănătate! Fie ca Sfânta Ana să îți călăuzească pașii și să îți umple viața cu lumină și pace.”

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„În această zi sfântă, mă rog ca Sfânta Ana să te ocrotească și să îți aducă în viață iubire, fericire și binecuvântări. La mulți ani!”

„Cu ocazia sărbătorii Sfintei Ana, îți doresc multă liniște, sănătate și iubire. Fie ca binecuvântarea să fie mereu în viața ta. La mulți ani!”

Citește și: Sfânta Ana 2024: Pe ce dată se sărbătorește în Calendarul ortodox?

Mesaje amuzante de Sfânta Ana

„La mulți ani, Ana! Îți doresc o zi la fel de minunată cum ești tu și la fel de plină de surprize cum e viața! Să te distrezi de minune!”

„Ana, azi e ziua ta și toți așteaptă să vadă cum sărbătorești! La mulți ani și distracție maximă! Să fie o zi memorabilă!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si