Sfânta Teodora este o sărbătoare importantă în calendarul creștin ortodox, prilej de bucurie și gânduri frumoase pentru toți cei care poartă acest nume. Pe 7 august, sărbătoriții merită cele mai calde și sincere urări de bine. Dacă ai prieteni, membri ai familiei sau colegi care își serbează onomastica de Sfânta Teodora, aici găsești cele mai frumoase mesaje pentru a le face ziua și mai specială.

Cele mai frumoase urări de Sfânta Teodora 2024

La mulți ani, Teodora! Fie ca această zi să-ți aducă multă fericire, sănătate și toate dorințele să ți se împlinească. Să ai parte de o zi minunată alături de cei dragi!

Draga Teodora, îți urez ca viața să-ți fie plină de bucurii, iubire și momente de neuitat. La mulți ani de ziua numelui tău!

Teodora, la mulți ani! Să-ți fie viața un șir nesfârșit de binecuvântări și să ai parte de tot ce e mai bun. Fie ca fiecare zi să fie o nouă ocazie de bucurie și succes.

Cu ocazia sărbătorii Sfintei Teodora, îți doresc să ai parte de o zi plină de zâmbete, iubire și momente frumoase. La mulți ani!

La mulți ani, Teodora! Fie ca Sfânta Teodora să te călăuzească și să-ți aducă liniște, pace și bucurii nesfârșite.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mesaje și urări cu La mulți ani de Sf. Teodora 2024

Mesaje și urări cu La mulți ani de Sf. Teodora 2024

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rugăciune pentru ajutor imediat. La cine e bine să te rogi când treci prin momente de cumpănă

Mesaje creștine de trimis sărbătoriților pe 7 august

Fie ca Sfânta Teodora să te ocrotească și să te binecuvânteze în fiecare zi. La mulți ani plini de har și binecuvântări divine!

În această zi sfântă, mă rog ca Dumnezeu să te lumineze și să-ți dăruiască pacea și fericirea de care ai nevoie. La mulți ani, Teodora!

La mulți ani, Teodora! Fie ca rugăciunile tale să fie auzite și împlinite, iar viața ta să fie o binecuvântare pentru cei din jur.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Sărbătoarea Sfintei Teodora să-ți aducă liniște sufletească, bucurii și sănătate. La mulți ani binecuvântați!

Cu ocazia onomasticii tale, îți doresc ca fiecare zi să fie plină de lumină divină și să te bucuri de dragostea și protecția Sfintei Teodora. La mulți ani!

Citește și: Rugăciune pentru ajutor imediat. La cine e bine să te rogi când treci prin momente de cumpănă

Nume care se sărbătoresc de Sfânta Teodora

Sfânta Teodora este sărbătorită de toți cei care poartă acest nume sau derivate ale acestuia. Pe 7 august, următoarele nume își sărbătoresc onomastica:

  • Teodora
  • Teodor
  • Teo
  • Tudora
  • Toader
  • Tudor
  • Tudoran
  • Tudorița
  • Tică
  • Dorin
  • Doru
  • Dorel
  • Dorina
  • Dora

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si