Urări de Valentine's Day 2023. Mesaje și felicitări pentru 14 februarie. Ziua de 14 februarie reprezintă un prilej minunat să îi arăți persoanei iubite sentimentele pe care le ai.

Urări de Valentine's Day 2023. Mesaje și felicitări pentru 14 februarie

Urări de Valentine's Day 2023. Mesaje și felicitări pentru 14 februarie

Urări de Valentine's Day 2023. Mesaje și felicitări pentru 14 februarie

[Sursa foto: Pixabay]

Cu ocazia acestei sărbători, un mesaj sau o urare se potrivesc de minune. Iată câteva dintre cele mai potrivite și frumoase urări de Valentine's Day.

  • „Îţi mulţumesc că-mi eşti alături la bine şi la greu”!
  • „Am știut că te iubesc atunci când mi-am dat seama că ești singura persoană cu care aș vrea să împart bucuriile, durerile și realizările mele.”

  • „Iubirea ta e singurul gând pentru care exist. Nu uita ca pentru tine trăiesc. Și știi de ce? Doar ca sa te iubesc.”.

    „Daca as fi o lacrima in ochii tai m-as rostogoli pe obraz să-ți ating buzele.Daca tu ai fi o lacrima in ochii mei nu as mai plânge niciodată de frica sa nu te pierd!”.

  • „Faptul că te-am găsit pe tine îmi dovedește că viața are un sens: acela de a fi compleți alături de jumătatea noastră. Te iubesc! La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!”.

    „De câte ori mă uit în ochii tăi, mă văd pe mine însămi și îmi dau seama că tu mă faci să mă simt frumoasă, apreciată, unică. Te iubesc!”.

    „Răbdarea, loialitatea şi încrederea ta în mine m-au ajutat să trec peste orice obstacol. Totul se schimbă odată cu trecerea timpului, însă dragostea mea pentru tine va rămâne la fel.”.

Superstiții de Ziua Îndrăgostiților

Valentine's Day 2023.  Iată care sunt superstițiile din această zi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Urări de Valentine's Day 2023. Mesaje și felicitări pentru 14 februarie

Urări de Valentine's Day 2023. Mesaje și felicitări pentru 14 februarie

[Sursa foto: Pixabay]

Una dintre superstițiile de Valentine’s Day spune că dacă în această zi găseşti o mănuşă, proprietarul acesteia îţi va fi alesul. Tot astfel, primul nume pe care îl auzi în această zi, va fi purtat de către cel sortit ţie. 

Mai mult, dacă pe de-asupra capului tău zboară o vrabie în această zi, te vei căsători cu un om sărac. Dacă zboară un sticlete, căsătoria va fi cu un milionar. O altă superstiție spune să alege o păpădie şi să sufli peste ea, iar câte pufuri rămân pe ea, atâţia copii vei avea.

Încearcă să nu îți pierzi o mănușă în această zi. Se spune că cel care o va găsi, își va fura inima.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Orice ai face, nu te certa cu persoana iubită în această zi! O discuție aprinsă de Ziua Îndrăgostiților, anunță negrești sfârșitul relației.

Nu oferi un buchet de flori din cale. Acestea aduc mare ghinion.

Dacă îi trimiți iubitei un buchet de flori, ai grija ca acestea să nu fie 13 la număr.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si