Chiar dacă nu putem mereu să le fim alături celor dragi în momentul în care își serbează ziua de naștere, putem să le arătăm printr-o urare că ne-am gandit la ei. Am pregătit pentru tine o listă cu cele mai frumoase felicitări cu "La mulţi ani!".

Sa ai multa fericire si frumusete ca o zi de primavara, iar norocul sa nu te paraseasca niciodata. La multi ani!

Azi, de ziua ta,eu iti urez ca pe petalele celor patru anotimpuri sa ti se aduca numai bogatie in casa si succese cariera, numai iubire si armonie in familie, numai sinceritate si intelegere in prietenie, si numai ganduri frumoase de fericire in suflet! La multi ani!

La multi ani iubire, iti doresc sanatate, si rabdare, restul eu o sa iti ofer.

Iti doresc un mare "La multi ani!" plin cu stima si respect de la al tau amic!!!

Sa fii plin de inspiratie si ferit de invidie; sa iubesti o persoana incat dragostea ta sa fie absenta rautatii; acestea sunt daruri ale vietii, daruri care nu se cumpara cu bani. Multi ani!

Urări de ziua de naştere: Cele mai frumoase felicitări cu "La mulţi ani!"
Urări de ziua de naştere: Cele mai frumoase felicitări cu "La mulţi ani!"

Urări de ziua de naştere: Cele mai frumoase felicitări cu "La mulţi ani!"

Iti doresc o suta de ani fara reparatie! La multi ani!

La multi ani! Eu iti doresc dragoste.

O viata armonioasa si multa bucurie, sa nu plangi niciodata, sa nu stii de rele. Sa fii mereu frumoasa si blanda, sa nu cunosti tristetea si nici tradarea. Sa ii stimezi pe toti, sa te stimeze lumea. Familia sa-ti fie mare si unita. Sa nu ai motive sa fii trista sau nemultumita. Sa-ti fie portmoneul mereu plin cu bani, iar eu iti spun un sincer La multi ani!

Ziua de azi este bine-venita sa-ti realizeze visele tale cele mai mari. Sa te bucuri de ceea ce ai obtinut, sa obtii tot ce ti-ai dorit, sa fii fericit si norocos, iar prietenii sa-ti aduca numai incredere si zambete pe fata!

Mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in casa, si multe zambete pe fata. La multi ani!

Stiu deja ca multi de dimineata ti-au dorit sanatate, noroc, realizari frumoase. Eu insa iti doresc numai un singur lucru – ca toate cele spuse sa se implineasca! La multi ani!

Multi ani! Iti doresc sa ai tot de ce ai nevoie pentru fericire, tot ce ai nevoie pentru un zambet, si tot ce ai nevoie pentru a iubi. La multi ani!

Daca iti spun acum ca sa tie se implineasca toate visele, la anul no sa am ce sa iti mai doresc, asa ca iti doresc in primul rand sanatate, fericire si caldura in suflet, si sa ti se implineasca dorintele tale de acum, pana la anul sa mai apara si alte dorinte. La multi ani!

Fie ca zilele tale sa fie pline de soare, noptile pline de iubire si anii tai plini de frumusete. La multi ani!

La aceasta frumoasa sarbatoare iti doresc sa primesti atat cat sa-ti ajunga, sa pierzi atat cat sa poti pretui ce ai! La multi ani!

La multi ani sufletul meu drag! Vreau sa iti spun ca te iubesc si iti doresc ca sa se implineasca toate visele, iti doresc succese in tot ceea ce faci si iti voi fi alaturi mereu!

Iti doresc curaj ca sa poti merge peste orice obstacol, multa rabdare ca sa poti sa-ti implinesti visurile tale, si multa iubire, sa te poti bucura din plin de toate. La multi ani prietene!

De ziua ta, iti doresc sa gasesti ceva bun in orice lucru si iubire in orice persoana din preajma ta! La multi ani! Te cuprind strans!

Bucura-te de fiecare moment al vietii tale, rizi, fii fericit si nu uita un lucru: azi e ziua cea mai frumoasa din an asa ca savureaz-o la maxim! La multi ani!

Felicitarile mele! Fie ca toate gandurile frumoase din partea celor care te-au felicitat astazi, sa se implineasca si sa iti prinda bine pe intregul an. La multi ani!

Urări de ziua de naştere: Cele mai frumoase felicitări cu "La mulţi ani!"

Urări de ziua de naştere: Cele mai frumoase felicitări cu "La mulţi ani!"
Urări de ziua de naştere: Cele mai frumoase felicitări cu "La mulţi ani!"

In ziua ta de nastere, iti doresc din adancul sufletului meu multa pace, bucurie de fiecare lucru marunt in viata, sanatatea sa te inconjoare, prietenii sa te insoteasca mereu, dragostea ta sa te iubeasca, si in final sa ai incredere si curaj sa duci pana la sfarsit, orice lucru inceput! La Multi ani!

De ziua ta primesti multe felicitari. Eu iti doresc putin dar din suflet, noroc atunci cand ai nevoie de el, prieteni mai putini dar adevarati, putina dragoste dar intensa, iar in ce tine de bani, putini dar sa ii numeri in saci. La multi ani prietene!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Iti doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina adevar, iar ceea ce e impecabil in gandurile tale tau sa completeze visele tale! La multi ani cu sanatate!

Iti doresc multa putere, curaj si actiune, ca fiecare in spatele tau sa fie ca dupa un zid. Iti urez ca sa nu cunosti indignarea si ura, in tine fiind mereu speranta vie. Iti doresc ca orice cale din viata ta sa fie cat mai dreapta si luminoasa, pentru ca sa atingi scopurile si sa-l pastrezi succesul. Si in final iti urez sa fii increzut in tine si norocos, si tot ce vei incepe, sa le duci pana la sfarsit. La multi ani!

Sa ai parte de toata iubirea pamanteasca, un univers de sanatate si toate stelele adunate in cea mai frumoasa constelatie sa iti lumineze seara de seara. La Multi Ani!

Iti doresc o viata ca in povesti, iubire ca in filme, si tot cei mai bun luate din vise, La multi ani!

Sa nu crezi ca am uitat de o zi atat de speciala ca nasterea ta. Iti trimit din toata inima acest mesaj de la multi ani si vreau sa fii sigur in prietenia noastra vesnica! Te cuprind strans, La Multi Ani!

Iti doresc sa fii binecuvantat cu ani frumosi, plini de fericire si succese alaturi de familia ta si prietenii tai adevarati. La multi ani!

Iti doresc ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si iti doresc ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat azi si tot asa inainte! La multi ani!

Trebuie sa ai incredere in viata, sa stii ca o data traim, sa iubesti cum n-ai mai iubit, sa canti cum n-ai mai cantat, sa muncesti cum n-ai mai muncit, sa te imparti cu bucuria, si sa TRAIESTI… cum nu ai mai trait! La multi ani!

Inca o floare a aparut in gradina vietii tale. Fie ca floarea sa infloreasca si sa tina asa pana la urmatoarea sarbatoare a zilei de nastere. La multi ani!

Lucrurile marunte pe care le facem si cuvintele ce le spunem au mare importanta in timp ce noi le urmam. O vorba frumoasa poate indulci sufletul precum o ploaie de vara cade peste florile insetate. Cata bucurie primim din lucruri mici, iti spun simplu dar din suflet, La multi ani!

Astazi este ziua de nastere a unei persoane care da mai mult decat ceea ce primeste, care iubeste mai mult decit altii iubesc, si care ofera oamenilor doar caldura. Iti urez un car de noroc si sanatate. La multi ani!

Imi dau seama ca de ziua de nastere ai primit multe mesaje de felicitare, ai auzit multe cuvinte calde, ai primit cadouri frumoase si ai avut multe emotii frumoase, la randul meu vreau sa iti doresc ca aceste emotii pozitive sa le pastrezi mereu si sa acelasi zambet de astazi sa il pastrezi mereu. La multi ani!

Oamenii isi ureaza multe. Dar eu iti urez doar doua lucruri: niciodata si intotdeauna. Niciodata sa nu fii trist si intotdeauna sa ne fii fericit. La multi ani!

In aceasta zi frumoasa, eu vreau sa iti doresc sa-ti petreci timpul astfel incat sa nu-ti para rau de niciun lucru facut, de niciun cuvant rostit si nici un zambe. Esti un om minunat si ma bucur ca am avut sansa sa iti fiu prieten! Din tot sufletul iti doresc un sincer La Multi Ani!

Sa ai o zi plina cu zambetele oamenilor care tin la tine! Fie ca toate visele sa devina realitate, si tu sa fii fericita, La Multi Ani!

Citeste si: Când pică Paștele în 2022 în calendarul ortodox şi cel catolic?

Sunt foarte norocos ca am asa o prietenie frumoasa si scumpa cu un om foarte minunat. La multi ani!

Iti doresc astazi sa fie un inceput de realizari frumoase pentru tine. La multi ani!

As dori sa fiu o lacrima ca sa iau viata din ochii tai, sa traiesc pe fata ta, si sa mor pe gura ta. La multi ani iubitule!

Viata e ca un vis, uneori bun alteori putin mai urat. Trebuie sa ai incredere in viata, sa stii o data traim, si sa iti traiesti fiecare zi, ca ultima! La Multi Ani!!!

Iti urez din toata inima iubire, putini dar adevarati prieteni, multi bani si multe aniversari frumoase impreuna cu cei dragi…

Vreau sa iti doresc ca visele tale sa ia viata, iar fricile tale sa se piarda in uitare, iti doresc sa fii puternic si curajos in tot ceea ce faci. La multi ani!

O mare de sanatate, Un car de noroc, Un sac cu bani Si un sincer: La multi ani!

Acum ca deja este ora 00, te pot felicita fiindca as vrea sa fiu primul. Iti doresc ca de fiecare seara la ora 00 de noapte, sa ai deja indeplinite dorintele tale pe ziua trecuta si sa gasesti mereu putere si curaj pentru urmatoarele zile! La multi ani!

La multi ani, sa ai o zi la fel de deosebita cum esti tu...

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Iti doresc din toata inima, multa bucurie si multe impliniri frumoase in toate ocupatiile tale, sa ne uimesti si sa ne bucuri la fel de mult cu spiritul tau optimist si intelepciunea ta! Sper ca aceasta urare sa vina ca completare la urarile care le-ai mai primit la ziua ta de nastere! La multi ani, prieten drag!

Poate ca nu sunt cel mai bun la cuvinte frumoase dar as vrea sa-ti spun ca esti tot ce am mai frumos pe lume. Nu exista sarbatoare mai mare decat sa imi fii tu alaturi. Sa ne iubim in fiecare zi, la nesfarsit, La multi ani draga mea!

Cu ocazia zile tale de nastere, iti doresc din tot sufletul si cu toata caldura inimii mele cele mai dulci si sincere urari de bine, feiricire si dragoste. La multi ani cu sanatate!

Sa ninga incet cu fulgi de fericire, Sa fie visele in zbor de implinire, Si o viata plina de sanatate, Si fie inima plina de bunatate. Sa ai in cale doar soare zambitor, Sa ai alaturi oameni dragi si-un inger pazitor. La multi ani!

A mai trecut un an. Inca o floare apare in buchetul vietii tale. Iti doresc ca aceasta floare sa fie un trandafir incantator si fara spini, sa iti aduca doar zambet pe buze, sa-ti aline tristetea si grijile si cand te vei uita la ea sa simti ca esti alaturi de persoane care te iubesc. Fie ca acest an sa fie plin de impliniri frumoase, bucurie, noroc si multa multa dragoste. La multi ani!

La mulți ani! Vreau să te văd sănătos, voios și fericit alături de o persoană dragă, la fel de ca tine, mult curaj și noroc pe in toate, ca să ți se deschidă orice cale de success, și...mai ales, prieteni adevarati la care să poti cere ajutor la bine și la greu! Te imbratisez, si o sarbatoare frumoasa sa ai!

Acum, la aceasta de sarbatoare, o stea noua a rasarit in sufletul tau. Vreau sa iti spun ca ma mandresc cu tine si sunt sigur ca mereu vei fi langa de mine, si iti urez un calduros La multi ani!

Iti doresc un prieten adevarat pe care sa te sprijini, un umar sa-ti calmezi grijile, o iubire s-o porti in inima, un cale sa te duca spre oamenii adevarati, un scop sa-ti conduca viata si sa te faca fericita. La multi ani prietena draga!

Felicitari cu ziua de nastere suflet drag! Iti urez multa multa sanatate si fericire, cat mai multe zambete frumoase si sincere, realizari in toate si numai bine. O zi onomastica frumoasa, la multi ani!

Astazi e o sarbatoare deosebita, faci un pas pe o noua treapta a vietii. Eu iti doresc sa mergi increzut si mandru pe drumul vietii, sa ai parte de success, fericire si iubire.

Citeste si: Sfânta Maria 2021: Mesaje, urări şi felicitări frumoase

Fie ca toate realizarile frumoase si atmosfera acestei zile speciale sa te insoteasca mereu. Iti doresc o zi cat mai speciala alaturi de cei apropiati sufletului. La multi ani!

Te felicit cu ziua de nastere, iti urez viata lunga plina de succese si impliniri alaturi de cei dragi tie, mult curaj in toate deciziile tale. Sa poti sa treci cu brio peste toate greutatile, sa fii mereu cu fruntea sus indiferent de situatie si sa stii mereu ca esti puternic si ca succesul tau este garantat. La multi ani!

Fie ca ziua de azi sa iti fie un nou inceput pentru tot ceea ce iti doresti in viata ta! Astazi sunt cu gandul la tine si iti urez o zi de nastere plina de bucurii si zambete, sa ai momente frumoase care nu se uita. La Multi Ani!

Fericire si tot ce ai visat sa ti se implineasca, sa ai parte de tot ce e mai frumos si de ceea ce iti este drag. La Multi Ani, bucurie si o viata plina de success!

Acum prietene, te felicit cu bucurie de ziua ta de nastere! Iti urez ca in casa ta sa vina norocul, ca sanatatea sa fie cu tine mereu si in fiecare zi sa prinzi la putere si la bani. Fie ca in calea ta sa ai doar victorii! La multi ani!

Am mai auzit povesti de dragoste, am vazut, am ascultat si am inteles iubiri de necrezut. Dar acum am inteles ca cea mai nemuritoare iubire o traim noi astazi. Astazi, e ziua ta de nastere, e ziua persoanei care ma tine pe acest pamint, poate daca iti spun, pur si simplu, "TE IUBESC", tu intelegi mult mai mult din aceste cuvinte. La multi ani dragostea mea, cat voi trai, atata te voi iubi!

Urări de ziua de naştere: Cele mai frumoase felicitări cu "La mulţi ani!"

Prietenii sunt foarte importanti in viata noastra..de aceea vreau sa cred ca prietenia noastra costa mai mult decat orice alte lucruri scumpe din aceasta lume…Pentru asta iti spun La Multi Ani!

Un fierbinte "La multi ani" iti doresc, sa te stiu mereu nelimitata in dorinta de a trai frumos, iar sarbatoarea zilei de nastere sa iti aduca zambete si creativitate pentru un an intreg! O imbratisare calduroasa si la multi ani!

Astazi iti doresc o zi plina de fericire, caldura si momente frumoase. Sa ai parte numai de realizari frumoase, satisfactii, mult noroc. Fie ca ceea ce mai bun sa vina la tine acum! La multi ani!

Iti doresc ca in aceasta zi toate visele tale sa devina realitate, sa ai parte de cele mai frumoase momente, pline de bucurie de neuitat, sa fii inconjurat doar de oameni dragi, sa ai prieteni adevarati! Sa fii in primul rand sanatos, stimat si fericit! La multi ani!

Munceste ca si cum nu ai nevoie de bani, iubeste ca si cum nu ai fost ranit niciodata, danseaza ca si cum nimeni nu te-ar vedea, canta ca si cum nimeni nu te aude, traieste ca si cum raiul ar fi pe pamant. La multi ani!

Fie ca din aceasta zi frumoasa, visele tale sa se realizeze, soarele sa iti zambeasca si norocul sa te insoteasca! La multi ani!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si