Urări și mesaje pentru ziua de naştere. Cele mai deosebite mesaje de „La multi ani” pe care vrem sa le facem, prietenilor, familiei sau apropiatilor, însă uneori, cand vrem sa le transmitem un un mesaj mai lung și emoționant rămânem în pană de idei, de aceea venim te poți ispira din felicitările de mai jos.

Urări pentru ziua de naştere. În cadrul acestui articol vei găsi câteva urări de la mulți ani simple, dar și alte urări deosebite de ziua de naștere a persoanelor dragi.

Citește și: Mesaje noi de La mulți ani! Exemple de urări pentru ziua de naștere sau onomastică pe care să le trimiți celor dragi

urări și mesaje de la mulți ani

Urări de ziua de naștere

„Azi iti doresc sa simti ca soarele iti zambeste si iti mangaie obrazul cu razele sale! Azi, cand tu esti sarbatorita, azi, cand ai dreptul sa faci ce iti trece prin cap, sa sari in sus de fericire, sa canti cu emotii, sa fii inconjurata de iubire si liniste! La multi ani si multi bani!”

„La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita, inconjurata de oameni minunati ca tine, sa simti ca traiesti, sa te bucuri de tot ce e frumos, sa plutesti pe norii pufosi, sa dansezi in ploaie si sa te distrezi! Un sincer la multi ani!”

Citeste si: Exemple de urări de ziua de naştere: Cele mai frumoase mesaje cu La mulţi ani!

„Azi, de ziua ta, iti doresc mai multe zâmbete pe chipul tău, iubire în suflet, liniște in viață, putere de a trece peste clipele mai puțin plăcute, momente infinite de fericire, oameni

frumoși, magie in toate zilele tale si multa sănătate! Un călduros la mulți ani!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„O viata fericita, un drum presarat cu petale de trandafiri, dimineti insorite, visurile dragi sa ti le implinesti, sa fie toate ca in povesti! La multi ani alaturi de cei dragi!”

urări și mesaje de la mulți ani

Mesaje de ziua de naștere

„La multi ani! Iti doresc ca astazi sa te distrezi la maximum si sa ai parte de extrem de multa fericire, deoarece meriti tot ce este mai bun!”

„Lasa in urma trecutul si priveste cu incredere viitorul, deoarece te asteapta o multime de lucruri grozave! La multi ani!”

urări și mesaje de la mulți ani

„Esti o persoana speciala, iar noi toti suntem binecuvantati ca existi in viata noastra! Ne inspiri sa fim mai buni, mai curajosi, mai puternici, iar astazi iti dorim ca toate dorintele sa ti se indeplineasca, sa ai parte de sanatate si bucurii! La mulţi ani!”

Citeste si: Mesaje de Sf. Gheorghe 2022: Felicitări cu La mulţi ani Gheorghe, George, Georgiana, Geanina, Gigi şi Georgeta!

„Iti doresc o zi incarcata de fericire si un an plin de bucurii! La multi ani si petrecere minunata!”

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

„Iti doresc toate lucrurile bune in viata, iar in aceasta zi sper sa ai parte de si mai multa fericire! La multi ani si sanatate maxima!”

„Astazi, cand mai adaugi inca o floare in buchetul vietii, iti doresc din suflet sa ai parte de sanatate si fericire in fiecare moment si sa nu uiti niciodata cat de importanta esti pentru noi, cei care te iubim!”

urări și mesaje de la mulți ani

„Ziua de astazi este speciala nu doar pentru tine, ci si pentru noi, cei care tinem la tine, deoarece suntem extrem de norocosi ca faci parte din viata noastra. La multi si frumosi ani!”.

Citeste si: Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si