Close sidebar
Close sidebar

Mesaje pentru prima zi de grădiniță. Copilul tău are nevoie de o încurajare pe acest drum nou

Mesaje şi urări pentru prima zi de grădiniță. Prima zi de grădiniță poate fi uneori un moment dificil pentru cei mici. Iată câteva urări prin care să îi încurajezi!

Madalina Grigore,

Urări pentru prima zi de grădiniță. Copilul tău are nevoie de o încurajare pe acest drum nou


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mesaje şi urări pentru prima zi de grădiniță. Prima zi de grădiniță este un moment important pentru cei mici, dar și pentru părinți. Am pregătit câteva mesaje de încurajare pentru cei mici care fac primii lor pași în acest lume.

Urări pentru prima zi de grădiniță. Copilul tău are nevoie de o încurajare pe acest drum nou

Mesaje şi urări pentru prima zi de grădiniță

„Noi, părinții, suntem mândri de tine. Ești motivul bucuriei noastre și vrem să ai succes în tot! Îți dorim atât de multă fericire, să fie suficientă pentru o sută de ani!”

„Vrem să-ți spunem atât de multe, dar este o viață mare și lungă înainte pentru a-ți repeta că te iubim! Să ai un drum plat în ea, presărat cu succes.”

„În momentul când îți zâmbești, toată lumea este mai fericită! De ziua ta, să fii înconjurat de prieteni tăi dragi, norocul să te ajute pe parcurs, iar viața ta să devii un basm!”

Citeste si: Prima zi de școală 2022. Ce flori poți să le ofere profesorilor

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„Știi, chiar dacă ești un copil, de ta minunată, poți lumina toată ziua! Crede în magie și povești, urmează calea vieții tale și treci ușor prin toate obstacolele pregătite. Mulți ani, dragul nostru!”

„Viața noastră este ca un râu mare. Îmi doresc ca barca să nu piardă controlul în vârtejul iubirii și să fii sigur că înoți până la cascada fericirii.”

„Vreau să-ți doresc fericire, sănătate și mult noroc părinților tăi. Atâta timp cât este bine cu ei – totul va fi bine cu tine. La urma urmei, părinții și copiii împărtășesc mereu fericirea.”

Urări pentru prima zi de grădiniță. Copilul tău are nevoie de o încurajare pe acest drum nou

„Noi dorim să ai parte de profesori minunați, să găsești prieteni adevărați și să ai multe succes la școală. Fie ca universul să-ți deschidă ușa înțelepciunii!”

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„Mica mea comoară! Mărgeaua mea, micuța mea rouă de dimineață pe o petală de flori! Respirația mea! Sensul vieții mele! În această zi, dată omenirii de către cer pentru a vorbi și asculta mărturisirile mele, vreau să-ți spun că te iubesc foarte mult!”

„Dragul meu, îți mulțumesc pentru că m-ai ales ca mamă. Nici n-am putut viza la un așa copil minunat. Aș vrea ca sinceritatea să fie răsplătită cu bunătate și fericire. Să știi că mereu o să-ți dau o mână de ajutor.”

Citeste si: VIDEO- Tichete sociale pentru rechizite pentru copiii din familiile nevoiașe. Începând de când trebuie depuse cererile

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI