Un tată din UK și-a aruncat fetițele pe geam, după ce un incendiu puternic le-a cuprins apartamentul în care locuiau. 

Tatăl și-a dorit să-și scoată copiii din calea focului cu orice preț. El a reușit să le salveze pe fetițe, dar s-a ales cu arsuri grave. Din nefericire, casa lor și bunurile din ea au ars în totalitate.

Citește și: Incendiu puternic la un atelier de prelucrare a lemnului din județul Prahova

Și-a aruncat fetițele pe geam, pentru a le salva

Incendiul a început în timp ce toți membrii familiei dormeau. Un bloc cu trei etaje din Somerset Court, Gosport, Hampshire, a luat foc la primele ore ale dimineții de mieruri. 

Jay Payne, în vârstă de 26 de ani, dormea în apartamentul de la etajul 3, împreună cu soția lui și fetițele lui, în vârstă de 4 și 7 ani. Alarma de incendiu l-a trezit din somn, iar după ce a deschis ușa să vadă ce se întâmplă, și-a dat seama că infernul se dezlănțuia chiar sub ochii lui.

Citește și: Judecătorii au decis arestarea preventivă a bărbatului din Ilfov care și-a incendiat concubina

Întregul bloc era inundat de fum și ardea din temelie, potrivit  Mirror.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bărbatul se speriase și nu știa ce să facă prima dată pentru a-și salva familia. Din disperare, bărbatul a recurs la un gest extrem pentru a-și salva fetițele. Le-a luat în brațe și le-a dus la geam. S-a uitat în jos pentru a vedea dacă cineva era afară, pentru a le arunca pe rând, pe fereastră.

S-au salvat, dar au rămas în străzi

Bărbatul a decis să le arunce pe fetițe pe geam, pentru a le salva.

„Cineva, vă rog, să-mi prindă copiii”, a spus bărbatul disperat, înainte de a-și arunca fiicele de la fereastră, în brațele unui vecin.

Citește și: FOTO- Incendiu într-o localitate din Timișoara: flăcările s-au manifestat la un autoturism electric

După ce și-a văzut fetițele în siguranță, el și soția lui au sărit de la geam. Toți au reușit să scape dintre flăcări teferi, însă cu arsuri grave. 

Întregul loc s-a înnegrit. Urlam din răsputeri să ne ajute cineva.  Am aruncat o saltea pe fereastră și mi-am aruncat copiii afară, apoi soția mea și cu mine am sărit. A fost foarte traumatizant... fiica mea de patru ani și-a ars brațele de la vârful degetelor până la umeri. Tot apartamentul a dispărut... nu mai avem nimic", a spus bărbatul.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Vecinul bărbatului, James și-a amintit cum acesta striga disperat după ajutor, pentru a-și scoate copiii afară. El a descris experiența ca fiind îngrozitoare. 

Citește și: Un bărbat din Vaslui și-ar fi incendiat propria locuință. Acoperișul și o parte a casei au fost distruse de flăcări

James a reușit să-și prindă prima fiică, dar după ce Jay a aruncat-o pe a doua imediat după aceea, James, împreună cu un al doilea vecin, au reușit să-i atenueze căderea micuței.

Pompierii au confirmat că patru persoane au fost transportate la spital pentru arsuri și intoxicație cu fum. Alături de oameni, patru câini și trei pisici au mai fost salvați de pompieri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si