Teodora Argint, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Zeci de mașini avariate și acoperișuri luate de vânt

„Noi suntem în cartierul 1 Mai, una dintre cele mai afectate zone din cauza furtunii de aseară. La o primă estimare a pompierilor vorbim de mai mult de 10 mașini avariate doar în această zonă și mai multe bucăți de acoperiș care au căzut peste acestea.

Colegul meu vă arată în imagini doar una dintre mașinile distruse. Vorbim aici de capotă distrusă, parbriz distrus, uși și caroserie zgâriată, și nu se mai poate recupera mai nimic din aceasta. De asemenea, la doar câțiva metri distanță de mine este un acoperiș căzut peste garduri și chiar peste un loc de joacă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Vorbeam mai devreme cu câțiva proprietari și ne spuneau cu lacrimi în ochi că o parte din averea lor s-a dus pe apa sâmbetei. Ieri seară au trăit momente cumplite. Au văzut cum tablele de pe acoperiș sunt luate de vânt și cum se prăbușesc la pământ.

Cât privește munca pompierilor, aceștia au avut sute de apeluri pentru intervenție și abia spre dimineață au reușit să degajeze majoritatea străzilor din zonă. Încă nu se poate face o estimare a pagubelor, dar cu siguranță vorbim de sume imense.”, transmite Teodora Argint, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si