Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Urmările furtunii de cod roșu din Craiova: zeci de mașini avariate și acoperișuri luate de vânt

Zeci de mașini și acoperișuri au fost distruse, după furtuna de cod roșu care a măturat Craiova. Pompierii au avut parte de cea mai aglomerată noapte. Au primit sute de apeluri pentru intervenție și abia spre dimineață au reușit să curețe străzile.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Teodora Argint, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Zeci de mașini avariate și acoperișuri luate de vânt

„Noi suntem în cartierul 1 Mai, una dintre cele mai afectate zone din cauza furtunii de aseară. La o primă estimare a pompierilor vorbim de mai mult de 10 mașini avariate doar în această zonă și mai multe bucăți de acoperiș care au căzut peste acestea.

Colegul meu vă arată în imagini doar una dintre mașinile distruse. Vorbim aici de capotă distrusă, parbriz distrus, uși și caroserie zgâriată, și nu se mai poate recupera mai nimic din aceasta. De asemenea, la doar câțiva metri distanță de mine este un acoperiș căzut peste garduri și chiar peste un loc de joacă.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați- antena3.ro

Vorbeam mai devreme cu câțiva proprietari și ne spuneau cu lacrimi în ochi că o parte din averea lor s-a dus pe apa sâmbetei. Ieri seară au trăit momente cumplite.

Au văzut cum tablele de pe acoperiș sunt luate de vânt și cum se prăbușesc la pământ. Cât privește munca pompierilor, aceștia au avut sute de apeluri pentru intervenție și abia spre dimineață au reușit să degajeze majoritatea străzilor din zonă. Încă nu se poate face o estimare a pagubelor, dar cu siguranță vorbim de sume imense.”, transmite Teodora Argint, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI