Polițiștii au început urmărirea unui autoturism care nu a oprit la semnele polițiștilor. În timpul intervenției, atât mașina de Poliție, cât și autoturismul, au căzut în apa râului Bahlui, în orașul Hârlău, Iași. La locul accidentului au intervenit medicii care au găsit doi polițiști răniți, unul de 24 de ani, cu fractură de claviculă și traumatism toracic, iar a doilea, de 20 de ani, cu răni ușoare.

Citește și: Doi copii au ajuns la spital, în urma unui impact violent dintre două mașini într-o parcare

“Ambii au ieşit singuri din maşină, fiind stabili hemodinamic și respirator și au fost transportați la UPU a Spitalului Sf. Spiridon”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD.

“La data de 28 ianuarie 2023, un echipaj al Poliţiei Oraşului Hîrlău, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DC 150 Pârcovaci, a efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui auto, care şi-a continuat deplasarea.", anunță autoritățile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr de 19 ani a făcut prăpăd după ce s-a urcat drogat la volan. Două persoane, printre care și un copil de 2 ani, au ajuns la spital

Conducătorul autoturismului, de 22 de ani, a părăsit locul accidentului, fiind ulterior depistat la locuința acestuia.
Ambii poliţişti au fost conduşi la o unitate medicală, având nevoie de îngrijiri medicale.

Doi copii au ajuns la spital, în urma unui impact violent dintre două mașini într-o parcare

Accident foarte grav în parcarea unui supermarket din Cluj-Napoca. Doi copii, de 9 și 10 ani, au fost implicați într-un accident dintre două mașini.

Citește și:  Grav accident rutier: un autoturism și o basculantă s-au ciocnit violent

„Folosind echipamentele din dotare, pompierii au ajutat să iasă afară dintr-un autoturism un bărbat și un minor. În urma acestui eveniment rutier vor fi transportați la spital doi copii de 9 și 10 ani, precum și un adult de aproximativ 40 de ani. Cu toții sunt conștienți și cooperanți”,  au transmis pompierii.

Citește și:  Accident în parcarea Brăila Mall

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si