Un accident grav s-a produs noaptea trecută pe DN1C în Maramureș. Un tânăr a decedat, iar alți doi au ajuns la spital după o urmărire demnă de filmele de la Hollywood, desfășurată pe o distanța mai mare de 5 kilometri. Tragicul eveniment ar fi pornit din cauza geloziei unuia dintre șoferi. Acesta ar fi confundat o tânăra, aflată în alt autovehicul, cu fosta sa iubită.

Citeste si: FOTO|Un adolescent de 17 ani și-a pierdut viața după ce prietenul său a intrat cu mașina într-un copac

A crezut că fosta iubită este în mașină

Totul a început în Baia Mare când un tânăr în vârsta de 24 de ani și o tânără se urcau în autoturism.

În momentul în care cei doi se pregăteau să plece, un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani, ar fi confundat-o pe fată cu fosta sa iubită. Orbit de gelozie, tânărul nu a mai stat pe gânduri și a decis să se urce la volan mașinii personale și să plece, în compania unui prieten, în urmărirea automobilului în care se afla respectiva domnișoară.

La scurt timp, șoferul în vârstă de 24 de ani a oprit mașina pentru a o lăsa pe tânără să coboare. În acel moment, bărbatul gelos și prietenul său ar fi sărit spre autoturism și ar fi început să lovească cu pumnii și picioarele.

Înspăimântat, tânărul de 24 de ani a demarat în trombă din Baia Mare spre orașul Tăuții Măgherăuș.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: O persoană decedată a fost găsită într-un autoturism scos din Dunăre

Urmărire ca în filme, în Baia Mare, din cauza geloziei. Un bărbat care a crezut că fosta lui iubită se afla în mașina unui alt prieten, a plecat în urmărirea lor cu gândul să se răzbune, doar că totul s-a încheiat cu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mort din cauza geloziei

Ceilalți doi tineri nu au renunțat așa usor și au fugit spre mașina lor pentru a continua urmărirea. Șoferul urmărit a sunat la 112 și a semnalizat poliției că viața îi era pusă în pericol. În momentul producerii accidentului, tănărul se afla la telefon cu autoritățiile.

Tânărul gelos s-ar fi angajat în depășirea mașinii urmărite, numai că din sens opus venea un alt vehicul. Atunci, pentru a evita un impact frontal, ar fi tras de volan dreapta și s-a lovit de mașina urmărită pe care a proiectat-o într-un șanț din beton.

Urmărire ca în filme cu sfârșit tragic: Un tânăr a murit, iar alți doi au fost răniți

Urmărire ca în filme cu sfârșit tragic: Un tânăr a murit, iar alți doi au fost răniți

Citeste si: Un avion a aterizat forțat, lângă aerodromul Strejnic din Prahova

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Din mașina urmăritorilor, pasagerul din dreapta a fost aruncat din vehicul și a decedat. Se pare că acesta nu purta centura de siguranță. Șoferul gelos dar și șoferul urmărit au fost preluați de echipajele medicale și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Autoritățiile au deschis un dosar penal pe numele șoferul vinovat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Accident de muncă îngrozitor: Un bărbat a murit pe platforma industrială unde lucra.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si