Politistii de la Biroul Rutier Craiova au observat ca soferul unui autoturism BMW circula agresiv si nu respecta regulile de circulatie, astfel ca unul dintre agenti i-a facut semn sa opreasca.

Soferul insa nu a respectat indicatiile politistului si si-a continuat deplasarea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Agentii de politie au plecat in urmarirea soferului pe strazile Calea Bucuresti, Sararilor, Mircesti, Henry Coanda, iar intrucat barbatul nu s-a conformat, unul dintre politisti l-a somat sa se opreasca si a folosit armamentul din dotare, tragand un foc de avertisment in plan vertical, moment in care autoturismul a fost oprit", a declarat Amelia Barbu, de la Biroul de presa al Politiei Judetene Dolj.

Soferul, in varsta de 28 de ani, a fost dus la sediul Biroului Rutier Craiova, unde a declarat ca nu are polita RCA pentru autoturismul pe care il conducea.

Craioveanul a fost amendat cu 3.740 de lei si i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si