Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Polițiștii au tras 13 focuri de armă pentru a prinde un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice

“La data de 14 ianuarie, în jurul orei 01:15, poliţiştii Serviciului Rutier Olt au depistat autoturismul reclamat, pe Drumul Judeţean 642, în comuna Dobrosloveni.

Deşi poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, conducătorul auto nu s-a supus măsurii, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză.

Citește și: Culiță Sterp va rămâne sub control judiciar. Cererea sa a fost respinsă de judecători

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Autoturismul a fost oprit pe un câmp din afara comunei Dobrosloveni, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din localitate. În cadrul activităţilor de urmărire, întrucât conducătorul auto nu s-a supus somaţiilor, poliţiştii au executat 13 focuri cu armamentul din dotare”, a anunţat IPJ Olt

Șoferul conducea sub influența băuturilor alcoolice

În urma alcooltestului s-a dovedit faptul că șoferul conducea sub influența băuturilor alcoolice, arătând o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Citește și: Prima apariție a lui Culiță Sterp, alături de avocatul lui, după ce a fost trimis în judecată pentru că a condus beat și drogat. Manelistul încearcă să fie pozitiv: „Mergem cu Dumneze înainte!”

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si