Întâmplarea a avut loc sâmbătă, 6 mai, în Anvers, Belgia, iar trecătorii au fost cei care s-au înghesuit pentru a strânge bancnotele.

Șoferul a aruncat pe geam zeci de mii de euro pentru a scăpa de polițiști

Bărbatul ar fi recurs la acest gest pentru a distrage atenția polițiștilor. În total, șoferul ar fi aruncat zeci de mii de euro, în bancnote mici, pe geamul mașinii sale.

Citește și: O persoană a decedat în urma unui accident pe DN2, între o autoutilitară şi un camion

Potrivit presei din Belgia, polițiștii au reușit să recupereze doar zece mii de euro, restul fiind adunați de către trecători.

Citește și: Un camion a lovit o conductă de gaz din incinta unei benzinării. Zona a fost izolată

Bărbatul a scăpat de polițiști, dar s-a prezentat singur în fața autorităților, urmând să fie cercetat nu doar pentru fuga de control, dar și pentru suspiciunea de spălare de bani.

Urmărire ca în filme la Suceava: un tânăr a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, a abandonat mașina și a fugit în pădure

Un tânăr din Suceava a refuzat să oprească maşina la semnalul poliţiştilor.

Acesta a fost urmărit mai bine de cinci kilometri până când a abandonat vehiculul şi a fugit în pădure.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește și: A trecut pe roșu și a primit o amendă usturătoare. Cum sancționează Codul Rutier această greșeală pe care pietonii o fac frecvent

În mașină se afla și un alt pasager, cei doi abandonând vehiculul pentru a fugi în pădure. Polițiștii au mers în urmărirea acestora.

”La 24 aprilie 2023, ora 16.30, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, în timp ce efectua serviciul pe DN 17A Marginea, a efectuat semnal de oprire unui autoturism. Întrucât şoferul nu a oprit la semnal, echipajul de poliţie rutieră a pornit în urmărirea acestuia, cu autospeciala din dotare”, a transmis, marţi, IPJ Suceava.

Citește și: Plan Roșu de Intervenție în Buzău. Un autocar cu 32 de persoane s-a răsturnat

Din primele informații, tânărul avea permisul suspendat, iar maşina pe care o conducea figura sub măsura sechestrului. 

Șoferul și pasagerul au fugit în pădure

”Cei doi bărbaţi aflaţi în autoturismul urmărit au abandonat maşina şi au fugit în pădure, fiind urmăriţi de către echipajul de poliţie, care i-a somat. Ulterior, aceştia au fost imobilizaţi”, a mai precizat sursa citată.

Citeste si: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”- radioimpuls.ro

Citește și: Un microbuz plin cu călători a fost implicat într-un accident cu un TIR

Polițiștii au mers în căutarea acestora, fiind reținuți în cele din urmă.

Șoferul autoturismului a fost reținut pentru 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si