Un șofer din Timișoara a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a fugit. A avut loc o urmărire ca în filme pe străzile din oraș, în care șoferul gonea pentru a scăpa de autorități.

Ce au descoperit polițiștii după ce l-au prins?

Urmărire ca în filme pe șoselele din Timișoara. De ce a refuzat bărbatul să oprească la semnalul polițiștilor

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de ieri.

Polițiștii au efectuat semnalele necesare pentru ca șoferul să se oprească din deplasare după ce l-au observat circulând pe un sector de drum public cu circulația interzisă în ambele sensuri, cu excepţia riveranilor.

Citește și: Copil de 10 ani, dispărut în apele Siretului! Ce a făcut băiețelul înainte de a fi văzut pentru ultima dată: "Sperăm la o minune"

Șoferul a refuzat să oprească și a început să goenască pe străzile din oraș, inclusiv pe pistele de bicicliști. După o urmărire ca în filme pe șoselele din Timișoara, autoritățile au reușit să îl blocheze și să îl imobilizeze pe șofer.

Șoferul a fost prins

[Sursa foto: Poliția Locală Timișoara]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Potrivit informațiilor transmise de polițiști, este vorba despre un șofer în vârstă de 30 de ani care conducea un autoturism neînmatriculat, plăcuțele de înmatriculare provenind de la un alt autoturism.

Citește și: VIDEO Scene ireale în jungla din trafic! O șicanare în trafic a dus la un conflict violent și la amenințări

Urmărire ca în filme pe străzile din Timișoara

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

"Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, aflați în patrulare în cursul zilei de ieri, în jurul orei 09.00, au observat un autoturism marca Audi, cu număr de înmatriculare din Germania, care se deplasa pe un sector de drum public cu circulația interzisă în ambele sensuri, cu excepţia riveranilor, pe Str. Gh. Doja, din Timișoara. Acesta a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor locali și și-a continuat deplasarea pe străzile din zonă, în viteză, inclusiv pe pistele pentru bicicliști, fără a ține cont de faptul că punea în pericol ceilalți participanți la trafic.

 Imediat echipajul auto al polițiștilor locali a trecut la urmărirea autoturismului, care se deplasa cu viteză excesivă. În scurt timp aceștia au reușit blocarea în trafic a autoturismului și imobilizarea conducătorului auto. Bărbatul care se afla la volan a fost ulterior identificat în persoana lui I.D., de 30 de ani, din Timișoara.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză nu era înmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare proveneau de la un alt autoturism. Persoana în cauză a fost predată polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Timișoara din cadrul IPJ Timiș, în vederea continuării cercetărilor", se

arată în comunicatul transmis de Poliția Locală Timișoara.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si