Cu focuri de armă și o urmărire ca în filmele de acțiune, așa a fost oprit tânărul de 20 de ani, băut și fără permis. Furase mașina vecinului pe care obișnuia să-l mai ajute prin curte și a pornit într-o cursă nebună. Polițiștii, apelați de omul păgubit, l-au prins din urmă pe hoț la ieșirea din oraș.

Citește și: Viața la sat versus viața la oraș. Cât costă să trăiești decent în România? Coșul de bază atinge lunar valori exorbitante

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am tras 4 focuri de avertisment, merge spre Palma (n.r. complex turistic) în continuare, nu oprește.”

Șoferul nu dădea semne să oprească și se apropia de o zonă plină cu turiști, așa că agenții au tras focuri de armă și în cauciucuri.

În cele din urmă, tânărul a fost prins de agenți

Cauciucul a fost spart de glonț, așa că hoțul de 20 de ani n-a avut de ales și a oprit. A fost reținut de oamenii legii și i s-a pus etilotestul care a indicat o alcoolemie de 0,6 mg în aerul pure expirat. Mașina furată a suferit avarii, iar acum se face o estimare a pagubelor.

Hoțul e acum cercetat penal pentru mai multe infracțiuni între care furt și conducere fără permis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si