Close sidebar
Close sidebar

Urmau să se căsătorească, dar el a decis să își pună capăt zilelor, după o ceartă

Urmau să se căsătorească, dar el a decis să își pună capăt zilelor, după o ceartă

A.M.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Matthew Oliver și Lauren Clarke formau, ceea ce la prima vedere, părea a fi un cuplu fericit, pe cale să își oficializeze relația.
Cei doi erau împreună de aproape 2 ani, iar Matthew, în vârstă de 28 de ani, o ceruse de soție pe cea care părea a fi aleasa inimii lui.
Lucrurile au luat o altă turnură, iar bărbatul a făcut o cădere nervoasă, după o ceartă aprigă cu logodnica lui.

"A ridicat pumnul la mine, iar în acel moment am sunat-o pe mama lui. A încercat să-mi smulgă telefonul din mâini și m-am speriat. Era nervos pentru ca refuzam s mai vorbesc cu el, nu voiam să mă mai cert", a povestit Lauren, pentru cotidianul britanic The Sun.

"A crezut că vreau să ne despărțim definitiv, pentru că aruncasem inelul de logodnă pe podea, în timp ce ne certam. Apoi a ieșit din casă pe la 9 și jumătate seara și nu s-a întors ăn pat, lângă mine", a continuat ea.

Matthew s-a sinucis în casa în care locuia cu viitoarea lui soție. Alături de el, anchetatorii au găsit ceva cutremurător

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dimineața, la prima oră, Lauren a observat că mașina lui era încă în parcare, iar el nu se afla în pat lângă ea.

"Am coborât din dormitor, m-am uitat la fereastră, apoi m-am întors și i-am văzut trupul atârnând de balustrada scărilor. Am alergat spre telefon și am sunat la 112", își mai aduce aminte cu groază, tânăra.

Medicii nu l-au mai putut resuscita, iar oamenii legii au descoperit, cu stupoare, lângă trupul lui, un buchet de flori despre care aceștia au presupus că le-ar fi cumpărat când ieșit din casă, în

semn de iertare față de logodnica lui.
Se pare că bărbatul ar fi fost deja vulnerabil din punct de vedere emoțional, după ce tatăl său a fost diagnosticat cu cancer, iar mama lui, de asemenea, diagnosticată cu cancer la sâni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI