Dupa minivacanta de 1 mai si de Rusalii, urmatoarea zi libera de care ne vom bucura este 15 august, de Adormirea Maicii Domnului, care va pica intr-o zi de marti. Deocamdata nu se stie daca autoritatile vor acorda inca o zi libera in plus, pentru ca aceasta sa fie legata de weekend.

Iata cate zile libere mai avem anul acesta:

15 august (marti) — Adormirea Maicii Domnului

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

30 noiembrie (joi) — Sfantul Andrei

1 decembrie (vineri) — Ziua Nationala a Romaniei

25 decembrie (luni) si 26 decembrie (marti) – Craciunul

Codul Muncii prevede 14 zile libere acordate cu ocazia sarbatorilor legale, respectiv cate doua zile pentru Anul Nou, Paste, Rusalii si Craciun si cate o zi pentru Ziua Unirii Principatelor Romane, Ziua Internationala a Muncii, Ziua Copilului, Adormirea Maicii Domnului, Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romanieim potrivit romaniatv.net.

Tot Codul Muncii prevede ca programele de lucru din unitatile sanitare si cele de alimentatie publica se stabileste prin hotarare de Guvern. Salariatii care sunt nevoiti sa lucreze în zilele declarate sarbatori legale trebuie sa beneficieze de timp liber corespunzator în urmatoarele 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si