Duminica, Dan Condrea si-a gasit sfarsitul intr-un accident auto cumplit, pe drumul care leaga Corbeanca de Buftea. Impactul a fost atat de puternic incat masina afaceristului a fost distrusa complet iar corpul atat de mutilat incat acesta nu mai putea fi recunoscut.

Asa arata copacul dupa impactul cu masina lui Condrea
Asa arata copacul dupa impactul cu masina lui Condrea

Exista insa si multe lucruri care nu se potrivesc si care dau apa la moara adeptilor teoriilor conspiratiei.

De exemplu, cum a „reusit” Condrea sa se loveasca de singurul copac distrus anterior momentului accidentului?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pana in acest moment, toate imaginile de la locul accidentului au indicat trunchiul unui copac extrem de „afectat” de impactul cu automobilul. Condrea ar fi intrat cu mare viteza in el, fie pentru ca a pierdut controlul volanului, fie pentru ca a vrut sa se sinucida. Cum ar fi, insa, daca s-ar putea demonstra ca urmele respective sunt de ani buni acolo si ca in realitate, cele provenite de pe urma impactului de duminica sunt mult mai mici?

In 2008, pomul era deja accidentat (foto: Google Street)
In 2008, pomul era deja accidentat (foto: Google Street)

Ei bine, comparand imaginile preluate de pe aplicatia Google Street cu cele de acum, rezulta ca impactul initial nu a fost nici pe departe atat de dur cum a fost prezentat. „Gaura” din trunchi exista acolo cel putin din 2008, iar in 2012 a fost ascunsa sub un strat gros de var. Asa a si ramas pana cand automobilul lui Condrea a lovit copacul in 2016.

In 2012, gaura se putea vedea sub un strat de var
In 2012, gaura se putea vedea sub un strat de var

Luand in calcul aceasta ipoteza, rezulta ca impactul cu automobilul lui Condrea s-a produs intr-o alta zona, ceva mai sus si mai in lateral, pe partea cu strada. Acest lucru ar putea sa insemne ca barbatul nu a lovit frontal copacul ci doar l-a acrosat, masina rostogolindu-se ulterior si lovind ceilalti copaci de pe marginea drumului. Insa acest scenariu nu prea mai seamana cu o sinucidere!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si