Surpriză pentru o familie din județul Neamț. Un urs le-ar fi pătruns în gospodărie, însă jandarmii nemțeni l-au alungat înapoi în pădure. Din fericire ursul nu a rănit pe nimeni, distrugând doar o porțiune din gardul locuinței.

Urșii au devenit o amenințare pentru cei ce locuiesc în zonele montane

Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, a declarat că în noaptea de 11 spre 12 august, la ora 03.50,

prin apel la 112 a fost semnalată prezenţa unui urs în apropierea unei locuinţe din comuna Bicaz Chei. 

La interveție au participat jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Bicaz- Izvorul Muntelui, reprezentanţi ai Primăriei Bicaz Chei şi ISU Neamţ. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

“Jandarmii montani au rămas în apropierea gospodăriei pentru a monitoriza zona şi a se asigura că pericolul nu mai este iminent. Din cele relatate de apelant, ursul a provocat doar pagube materiale, respectiv a distrus o porţiune din gardul împrejmuitor al locuinţei. Prezenţa animalului sălbatic în zonă este constatată frecvent de către apelant, mai ales pe timpul nopţii, anul trecut atacându-i şi animalele domestice din gospodărie”, au declarat în comunicat. 

Citeste si: VIDEO| Un bărbat a fost la un pas de moarte după ce a fost atacat de un urs pe care l-a ademenit, pe o şosea din Transilvania 

Locuitorii comunei avertizați printr-un SMS RO-ALERT

Jandarmii nemțeni nu sunt străini de astfel de sesizări, participând la opt astfel de intervenții de la începutul anului până în prezent. Din fericire, în nici într-un caz nu au fost raportate victime, ci doar pagube materiale.

Citeste si: CAZ IREAL în Mureș! Un alt bărbat a fost omorât de către un urs


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si