Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Urs surprins la o ”plimbare” nocturnă, în centrul Sibiului

Un urs s-a plimbat ore întregi prin Sibiu, din centrul orașului și până la aeroport. Animalul a fost surprins prima dată în toiul nopții, în timp ce căuta hrană pe lângă casele oamenilor.

Redactia Stirile Kanal D,

Urs surprins la o ”plimbare” nocturnă, în centrul Sibiului

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere la 3 dimineața, se vede cum ursul merge agale pe stradă și se oprește în dreptul unei pubele pe care o dărâmă în încercarea de a găsi resturi de mâncare. Fără succes, animalul pleacă mai departe.

Citește și: VIDEO- Urșii au băgat spaima într-o comună de lângă Buzău. Localnicii sunt terifiați: „Trebuie să ținem ursul de vorbă până vin autoritățile, pentru că suntem nevoiți să le spunem să plimbe ursul!”

Urșii au băgat spaima în locuitorii orașului Sibiu

O oră mai târziu, s-a dat alarma la 112, iar echipajele de jandarmi au pornit în căutarea lui. Mesajul RO-ALERT nu a venit însă decât azi dimineață, când ursul a fost din nou văzut în zona aeroportului. Autoritățile au izolat perimetrul de risc, însă până la această oră animalul nu a fost găsit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI