Gluma operatorilor de la RO-Alert, din Brașov va fi cercetată de ISU Brașov, mesajul începând cu ”ursu băăă! ”. Atât județul Brașov, cât și județul Covasna, sunt grav afectate de prezența urșilor ce se apropie prea mult de gospodării și de oameni.

Cei de la ISU Brașov vor ancheta operatorii RO-Alert pentru mesajul trimis

„Ursul baaa! Atenţie, a fost semnalată prezenţa unui urs pe strada Stejarisului.

Animalul este considerat periculos. Nu încercaţi să vă apropiaţi de el sau să îl hrăniţi. Evitaţi deplasarea în zonă dacă nu este absolut necesară. ISU Braşov”, este mesajul transmis braşovenilor, potrivit libertatea.ro.

Brașovenii primesc zilnic mesaje de avertizare din cauza urșilor din zonă. Însă acest lucru nu trebuie tratat ca pe o glumă, sunt de părere autoritățile din Brașov.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Aproape 12 ore de chin a îndurat un urs blocat într-un gard de sârmă ghimpată până să fie salvat

Mesajele RO-Alert din această zonă și-ar putea pierde din credibilitate

Jurnalistul brașovean Claudiu Loghin, este de părere că sistemul RO-Alert începe să-și piardă din credibilitate în Brașov, si că mulți încearcă să-l dezactiveze.

Pe 6 septemnbrie, Senatul, a adoptat o ordonanță prin care s-a stabilit gradul de monitorizare al urșilor, de la alungare, tranchilizare, relocare până la împușcare și eutanasiere.

Citeste si: Bărbat atacat de urs în județul Prahova. Victima s-a ales cu răni grave în urma atacului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si