Close sidebar
Close sidebar

Ursul care a atacat o fetita de 14 ani pe o strada din Fagaras va fi impuscat

Ursul care a atacat o fetita de 14 ani pe o strada din Fagaras va fi impuscat. Asa a hotarât comisia de la Ministerul Mediului dat fiind ca fiara ataca oameni! Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Si fata si barbatul spun ca au trait clipe de groaza ieri dimineata. Nu s-au mai gandit ca vor scapa cu viata. Tocmai de aceea, la ministerul mediului, s-a luat o decizie radicala.

GRATIELA GAVRILESCU: “ Pentru acest urs care a pus viata in pericol viata omului procedura a fost de recoltare. Recoltarea lui inseamna extragerea lui si impuscarea”. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Oamenii spun ca animalul e obisnuit sa vina in oras dupa mancare si ca pericolul e foarte mare.

In ultimul an ursii au creat probleme in mai multe zone ale tarii- in special in Brasov si Harghita. Animale vin in zonele populate tot din cauza omului, care de-a lungul timpului le-a distrus habitatul natural prin defrisari masive si necontrolate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI