Persoanele cu ochi de detectiv sau spion vor putea observa un panda printre oamenii din această imagine în maxim 7 secunde. Esti unul dintre ei?

Citește și: Care e prima imagine pe care o vezi mai jos? Testul îți spune ceva neașteptat despre tine

Este un rezultat excelent dacă descoperi ursulețul și în 20 de secunde. Nu vei putea lucra pentru FBI, dar ai un simț de observație remarcabil.

Citește și: Dacă vezi numărul ascuns în această imagine, ai un simț de observație ieșit din comun

Încearcă această provocare pentru a-ți testa inteligența și abilitățile de observare și apoi vezi cum se descurcă și prietenii tăi la "testul ursului panda".

Iată imaginea: în câte secunde găsești ursul panda ascuns printre oameni?

Unde e ursul panda?

Imaginile care au elemente ascunse și care servesc provocării de a le găsi pentru spectatori se numesc iluzii optice. Astfel de imagini dezvăluie trăsăturile de personalitate ale unei persoane, nivelurile de IQ și abilitățile de observare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Imaginea din acest test este alb-negru, cu mai multe fețe umane în ea și asta face mai dificilă găsirea unui panda de aceeași culoare.

Găsirea ursului panda este posibilă numai prin blocarea distragerilor din cauza fețelor, spun cei de la News18. Dacă te concentrezi asupra detaliilor greșite, este posibil să nu reușești singur să găsești ursulețul ascuns.

Iată și soluția:

Micuțul panda este ascuns adânc în mulțime, spre dreapta imaginii, dar nu prea departe de centru. Este situat chiar între un bărbat și o femeie, deasupra unui bărbat care poartă ochelari de protecție.

Mulțimea de fețe este menită să îngreuneze identificarea, prin urmare a fost marcat cu un cerc roșu. Poți mări imaginea pentru a obține o vedere mai clară a ursului panda și a verifica singur.

Dacă ai reușit să găsești panda în 7 secunde, 10 sau chiar 20 de secunde te poți considera un observator profesionist și ai merita să fii apreciat mai bine la job.

De regulă, cineva care are un ochi pentru detalii este și o persoană cu un IQ ridicat pentru a putea găsi o modalitate rapidă de a oferi soluția problemei.

Dacă ți-a plăcut testul de mai sus, mai încearcă unul:

Citește și: Care e prima imagine pe care o vezi mai jos? Testul îți spune ceva neașteptat despre tine

Citește și: Dacă vezi numărul ascuns în această imagine, ai un simț de observație ieșit din comun

Citește și: Dacă găsești pasărea ascunsă în această imagine, ai un IQ peste medie

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si