Acest urs Panda pe numele sau Da Mao traieste in captivitate, la gradina zoologica din Toronto iar acum, in prag de sarbatori, ingrijitorii i-au facut un cadou surpriza:un om de zapada.

Blanosul alb-negru pare ca tocmai a iesit la plimbare prin zapada proaspat depusa, cand da nas ,in nas cu omul de zapada. Prietenos, ursul panda se apropie de "ciudata figurina" si incepe sa o mangaie.Spera probabil sa primeasca un raspuns, dar nimic.

Ursul incearca intr-un alt mod sa-i atraga atentia noului sau prieten de joaca. Se ridica in doua labe si incepe sa-l mangaie si mai intens.

Apoi se urca pe capul omului de zapada, doar, doar se va intampla ceva. Priviti-l cum se tine de capul noului sau prieten. Numai ca nu dureaza mult si ursul panda cade.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Si o data cu el si capul omului de zapada.

Insistent, ursul nu se lasa cu una, cu doua!. Asa ca, revine si se urca din nou. Si se roteste, si se suceste pana cand aluneca din nou ca pe derdelus.

Ursul panda revine apoi si se urca, din nou pe ce a mai ramas din omul de zapada. Face o mica pauza cocotat pe bulgarele de nea, de parca ar fi obosit.

Si tot cade pana cand distractia trece la urmatorul nivel- ursul panda se intinde prin zapada semn ca se simte foarte bine.

Imaginile au fost publicate pe internet de ingrijitorii de la zoo iar ursul Da Mao a devenit vedeta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si