Ursula von der Leyen și Josep Borrell au plecat din orașul polonez în Ucraina. Acesta este aflat la doar 13 kilometri de granița cu Ucraina.
Vizita vine la doar o zi după ce Rusia a fost suspendată din Consiliul ONU pentru drepturile omului, din cauza agresiunilor comise în Ucraina.

Citeste si: Țările din grupul G7 condamnă atrocitățile din Bucha. „Arată adevărata față a războiului brutal al Rusiei”

93 de țări au votat în favoarea moțiunii propuse de Statele Unite, 24 împotrivă, iar 58 s-au abținut.
În ceea ce priveşte noi posibile sancţiuni pentru Rusia, Parlamentul European a votat o rezoluţie prin care cere ţărilor membre să nu mai importe petrol şi gaze din Rusia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Mariupol, bombardat de 118 ori în doar 24 de ore

NATO va trimite armament în Ucraina

Miniștrii de Externe din Statele NATO se întâlnesc joi dimineață pentru a discuta despre noile ajutoare care vor fi trimise Ucrainei.

Citeste si: O ucraineancă și-a îngropat soțul în curtea blocului. Imagini tragice după masacrul din Bucha

„Agenda mea este foarte simplă, conţine doar trei lucruri:  arme, arme şi arme. Credem că cel mai bun mod de a ajuta Ucraina este să i se asigure toate cele necesare pentru a-l opri pe Putin şi pentru a învinge armata rusă în Ucraina, pentru ca războiul să nu se  reverse mai departe.”  a precizat Kuleba. 

Citeste si: Kremlinul răspunde afirmației lui Biden, care l-a numit criminal pe Putin: „Detașați-vă de asemenea emoții!”

„A demonstrat că ştie să lupte, ştie cum să câştige, dar fără a fi sprijiniţi cu toate armele cerute, aceste victorii vor fi însoţite de sacrificii enorme.”, a mai adăugat acesta despre armata ucraineană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si