"Spunem noi ceea ce Gabriela Firea nu vrea sa recunoasca. Se inchid scolile nu de grija copiilor, ci din cauza traficului. intr-o zi normala traficul este insuportabil. intr-o zi cu ninsoare si ger, traficul este imposibil. si nu in sens metaforic, ci in sens tehnic. La ora 8:00 nimic nu se clinteste. Prin urmare, ca sa nu se vada proportiile dezastrului, Gabriela Firea recurge la aceeasi solutie ca si anul trecut: inchide scolile ca sa nu se inchida traficul.

Doi ani de revolutie in trafic", scrie USR Bucuresti pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat duminica, in cadrul unui comandament de vreme rea, ca scolile vor ramane inchise luni si marti, adaugand ca o intereseaza mai putin criticile care ii vor fi aduse dupa anuntarea acestei masuri.

"In primul rand ne intereseaza viata cetatenilor si sanatatea acestora si mai putin anumite critici care ar putea izvori din masurile pe care le vom lua.

Eu prefer sa venim intotdeauna cu masuri de preventie. Prefer sa se spuna ca am fost usor-usor prea alertati decat sa numaram victime", a spus Firea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si