Close sidebar
Close sidebar

USR Bucuresti arata cu degetul inspre Primarie! "Se inchid scolile nu de dragul copiilor ci din cauza traficului!"

USR Bucuresti considera ca problema traficului este motivul pentru care municipalitatea a decis ca scolile, gradinitele si liceele sa ramana inchise in zilele de luni si marti, cand este in vigoare cod portocaliu de viscol pentru Capitala. USR spune ca intr-o zi cu ninsoare si ger, traficul este foarte aglomerat, astfel ca, pentru a evita "proportiile dezastrului", primarul Capitalei a inchis scolile, ca sa nu se blocheze circulatia.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Spunem noi ceea ce Gabriela Firea nu vrea sa recunoasca. Se inchid scolile nu de grija copiilor, ci din cauza traficului. intr-o zi normala traficul este insuportabil. intr-o zi cu ninsoare si ger, traficul este imposibil. si nu in sens metaforic, ci in sens tehnic. La ora 8:00 nimic nu se clinteste. Prin urmare, ca sa nu se vada proportiile dezastrului, Gabriela Firea recurge la aceeasi solutie ca si anul trecut: inchide scolile ca sa nu se inchida traficul. Doi ani de revolutie in trafic", scrie USR Bucuresti pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat duminica, in cadrul unui comandament de vreme rea, ca scolile vor ramane inchise luni si marti, adaugand ca o intereseaza mai putin criticile care ii vor fi aduse dupa anuntarea acestei masuri.

"In primul rand ne intereseaza viata cetatenilor si sanatatea acestora si mai putin anumite critici care ar putea izvori din masurile pe care le vom lua.

Eu prefer sa venim intotdeauna cu masuri de preventie. Prefer sa se spuna ca am fost usor-usor prea alertati decat sa numaram victime", a spus Firea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI