Polițiștii din Timiș sunt în continuare în alertă maximă și îl caută pe asasinul colegului lor, Cristian Amariei, cel care ți-a pierdut viața după ce a fost omorât în misiune.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Polițistul Cristian Amariei se afla în misiune în momentul în care a fost împușcat mortal de Ionel Marcel Lepa, un recidivist periculos din Lugoj, în vârstă de 48 de ani!

Întreaga scenă dură a avut loc în localitatea timișeană Izvin, unde a avut loc un filtru al poliției. Ionel Marcel Lepa se afla la volanul mașinii înainte de tragedie și era urmărit pentru executarea unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracțiunea de tâlhărie. Polițistul Amariei i-a făcut semn bărbatului să tragă pe dreapta, iar acesta, în loc să respecte indicațiile omului legii, a apăsat accelerația, mai mult, din autoturism lui s-au tras mai multe focuri cu armă. Unul din gloanțe a a penetrat gâtul lui Cristian Amariei, în timp ce colegul său a fost și el rănit la picior.

Polițist ucis în Timiș! Au fost aduși câini dresați să ia urma atacatorului

Ionel Marcel Lepa a fugit de la locul faptei și încă nu a fost găsit de oamenii legii. Ca o ultimă informație însă, în cazul ”polițist ucis în Timiș”, cercetările ar fi fost mutate la șapte kilometri depărtare, în Remetea Mare. Acolo, în urma investigațiilor, s-ar fi descoperit noi urme de sânge într-o casă ce aparține bunicii unui prieten de-al atacatorului. Din acest motiv, investigatorii care au găsit sânge atât în interiorul locuinței, cât și în pod, bănuiesc că acesta ar fi mers pe jos de la Izvin până în Remetea și s-ar fi adăpostit în acel imobil

pentru câteva ore. Zona este acum verificată metru cu metru de forțele de intervenți, au fost aduși câini dresați să ia urma, dispozitive cu termoviziune, o dronă și un elicopter. Au fost instalate filtre pe drumuri, au fost verificate case, ferme, însă vecinătățile sunt pline de vegetație și îngreunează acțiunea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si