Close sidebar
Close sidebar

"V-am iubit pe toți. Să mă iertați!" Ionuț s-a aruncat cu mașina în mare, la Mangalia, după ce a lăsat un bilet de adio tulburător

Ionuț Cătălin, un tânăr de 37 de ani din Constanța, fusese dat dispărut de ieri după ce a anunțat familia că urmează să-și ia viața. Pompierii și echipajele de salvare au fost chemați luni de localnicii din Mangalia care au anunțat că o mașină a plonjat în apele Mării Negre.

Sorin Negru,

Ionuț Cătălin s-a aruncat cu mașina în mare, la Mangalia

[Sursa foto: Ziua de Constanta]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urma căutărilor, scafandrii au găsit și o mașină scufundată în apă, la fața locului find solicitată automacaraua de la Detașamentul Palas.

În cele din urmă, autoturismul a fost extras din apa, în interior fiind găsită o persoana de sex masculin.

Salvatorii s-au chinuit câteva ore să extragă din mare mașina cu care acesta a plonjat în apă, în zona insuliței.

Biletul de adio lăsat de Ionuț Cătălin înainte de a se arunca cu mașina în mare

Se pare că bărbatul care a murit după ce s-a aruncat cu maşina în mare este cel care fusese dat dispărut cu o zi în urmă, Ionuț Cătălin, în vârstă de 37 de ani.

O femeie care avusese o relaţie cu victima anunţase autorităţile că bărbatul ameninţase că se va sinucide.

Citeste si: Anumiți pensionari vor primi 320 de lei în plus la pensie de la 1 ianuarie 2025! Cine sunt cei care vor beneficia de această sumă- kanald.ro

Citeste si: Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor- wowbiz.ro

Citeste si: Apariţie incendiară a Andreei Sasu la braţul iubitului său, Philipp Plein. Cum au petrecut cei doi îndrăgostiţi de Halloween- antena3.ro

Ionuț Cătălin, persoana dispărută de mai bine de 24 de ore, a lăsat o postare prin care le-a transmis celor dragi. ” V-am iubit pe toți și v-am respectat cât și cum am putut. Să mă iertați ”. 

Ionuț s-a aruncat cu mașina în mare, la Mangalia

[Sursa foto: Ziua de Constanta]

Ce au transmis polițiștii constănțeni

Poliția de la IPJ Constanța a confirmat că un bărbat a murit după ce s-a aruncat cu maşina în mare, la Mangalia. 

”La data de 27 octombrie, în jurul orei 04.00, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Vama Veche- 2 Mai au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că un barbat, de 37 de ani, cu care aceasta ar fi avut o relaţie de concubinaj, ar fi ameninţat că-şi va lua viaţa.

Poliţiştii au început de îndată cercetările de căutare, în vederea identificării bărbatului în cauză, precum şi a autoturismului cu care acesta obişnuia să circule”, au anunţat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Ei au precizat că poliţiştii au stabilit că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.56, un autoturism a căzut în mare, de pe un postament de beton, amplasat sub podul care face legătura între strada Portului şi insuliţa Mangalia.

Pompierii au reuşit să scoată din apă maşina, iar în interior se afla un bărbat.

Ionuț s-a aruncat cu mașina în mare, la Mangalia

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI