"O femeie ca sa se simta impinita sa aiba o familie frumosa, copii aduc liniste in casa si incheaga o casnicie. Va iubesc si va zic la multi si fericiti ani", spune Elena Merisoreanu.

La fel ca Elena Merisoreanu si Teo Trandafir ne-a dezvaluit care este secretul fericirii unei femei.

"O femeie fericita este cea care se simte situata in contextul ei maxim, simte ca nu e neindreptatita si ca nu si-a irosit viata si daca a ajuns la o anumita varsta a facut ca lucrurile sa

mearga perfect pt ea si nu se uita inapo cu regret. Va doresc o zi de sarbatoare ca oricare fara socuri fara bucuri neplaute, le doresc bucurii mici si dese", explica Teo.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Familia si prietenii adevarati sunt atuurile unei femei fericite. Asta sustine, Marinela Adam, patroana unui lant de cofetarii. "Ce sfat le-as da? In primul rand trebuie sa fie puternice, nu numai ca e ziua de 8 martie. Noi trebuie sa fim putrenice. Ma uit la mine. Sotie, mama, bunica. Fara ajutorul familiei nu as fi putut realiza aceasta afacere", zice si Marinela Adam.

Citeste si: România ARDE! Incendii uriașe în mai multe zone! E pericol URIAȘ! Pompierii se luptă de ore bune cu flăcarile!

O alta doamna care se simte implinita este jupaneasa Kera Calita. Patroana unui restaurant cu iz interbelic traieste o viata ca-n povesti. Care este secretul ei? "Deviza mea personala a Kerei Calita pentru toate cucoanele este vistus romana rediviva. Ar trebui ca fiecare doamna sa aiba o colectie de amintiri si sa-si aleaga un model in viata.

Tuturor cucoanelor le transmit iubire, de familie si sa nu uite nicio clipa cu familia e icoana vietii", spune Kera Calita.

Liza Panait este fara doar si poate femeia care are o poveste de viata inspirata parca dintr-un bestseller american. Creatoare de moda cu ochii verzi si patrunzatori a aflat pe propria experienta ca fara dragoste, nu exista viata frumoasa si realizare profesionala...

Citeste si: Bătăuşul medicului din Galaţi duce o viaţă de nabab! Cristi "Spaidăr" are trei maşini şi stă într-o vilă luxoasă!

"Femeia ca sa fie fericita trebuie sa se simta iubita, sa iubeasca, sa se simta implinita, sa se simtafrumoas in fiecare zi a vietii sale. Si sa faca numai ce ii face placere", explica Liza Panait


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si