O adevarata sauna mobila devine o masina lasata in soare, cateva ore pe timp de canicula. Am lasat doar cateva minute termometrul, pe bordul acestei masini iar mercurul s-a ridicat la peste 50 de grade Celsius.

Nu putem sa respiram. Care este primul lucru pe care il faceti? De exemplu, la mine, la masina nu merge aerul conditionat si deschid  geamurile.

20.56.32

Nimic gresit pana acum! Daca aveti insa posibilitatea sa alegeti locul de parcare, cautati unul umbrit. In acest fel,  temperatura din masina nu o va depasi mult pe cea de afara.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Daca nu aveti insa aceasta varianta ati putea sa va asigurati autoturismul cu un parasolar pe care il montati pe parbriz.

ASA VA RACORITI MASINA!

Ati uitat si de umbra si de parasolar? Nicio problema!

Alta varianta pentru a va racori habitaclu masinii este sa deschideti una dintre usor de cel putin 5 ori, astfel se creeaza o ventilatie.

Toate aceste variante sunt valabile daca nu functioneaza aerul coditionat. Pe o asa arsita insa, de multe ori se intampla nu faca fata. 

Daca aerul conditionat nu face fata, puteti sa umeziti o carpa sau cateva servetele pe care le puneti pe una dintre gurile de aerisire.20.56.15


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si