Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, care și și-a anunțat candidatura și pentru alegerile din acest an, spune că s-ar tunde la zero dacă bucureștenii ar considera că așa trebuie să arate primarul lor.

Citește și: Ce a făcut Nicușor Dan cu "oamenii lui Firea" din Primăria Capitalei. "Au plecat cam 4.000 de oameni de parti d"

Una dintre întrebările dificile la care Nicușor Dan a trebuit să răspundă în cadrul emisiunii de la Kanal D a fost următoarea: "V-ați tunde la zero pentru voturi?"

"Pentru voturi nu. Dar dacă bucureștenii ar considera că așa trebuie să arate primarul lor fără discuție aș face-o", a răspuns Nicușor Dan.

Părul vâlvoi din trecut al lui Nicușor Dan a fost subiect de presă și de ironie pe rețelele sociale. În tinerețe, părul i-a atras chiar o poreclă printre colegi, mai puțin cunoscută de publicul larg: "Balaurul", după cum a povestit actualul primar al Capitalei la Kanal D.   

Cum s-ar îmbrăca Nicușor Dan dacă nu s-ar supune unei "imagini șablon"

După o conferință de presă din 2021, Nicușor Dan a sugerat mai în glumă sau mai în serios că ar trebui făcut un sondaj dacă să se tundă sau nu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Atunci primarul general a fost nevoit să treacă pe la frizerie spunând că îi reprezintă pe bucureșteni, mai ales pe cei care l-au votat.

"Mi-au cerut, așa că m-am tuns", a explicat Nicusor Dan.

Nicușor Dan a fost întrebat cât de departe ar merge pentru a le face pe plac alegătorilor săi.

"Prin modul în care mă îmbrac, mă tund, mă bărbieresc toate astea arată o decizie asumată. Există un șablon, oamenii au o imagine despre conducătorii de instituții, despre cum trebuie să arăți. Mă supun acestui standard"

Dacă nu ar exista acest standard "aș purta o cămașă și un păr mai lung", spune Nicusor Dan.

"Nu e ceva serios Chestiunea serioasă este timpul pe care aș vrea să-l dedic matematicii, dar îl dedic studiilor de fezabilitate", mai spune primarul general al Bucureștiului.

Nicușor Dan, matematicianul care a vrut "să salveze Bucureștiul"

Nicușor Dan este de formație matematician și a renunțat la o carieră promițătoare în domeniu pentru a se dedica unor acțiuni civice, iar în 2008 a pus bazele celebrei asociații “Salvați Bucureștiul”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În 2015, acesta și-a înființat propriul partid USB, care ulterior a devenit USR, și a candidat de 3 ori consecutiv la primăria municipiului București.

În prezent, Nicușor Dan este primar general al Capitalei și și-a anunțat candidatura la alegerile din acest an pentru aceeași funcție.

“Care este porecla care va deranjează cel mai tare?”, “De câte ori vi s-a oferit un plicușor cu bani?”, “Se descurcă mai bine decât dvs. un primar de sector?”, “Câți ani vor mai răbda de frig în case bucureștenii?”, “Ați exagerat cu promisiunile electorale?”, “Sunteți pregătit să părăsiți fotoliul de primar general?”, au fost doar câteva dintre întrebările adresate lui Nicușor Dan in aceasta editie “40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si