El a declarat că dacă nu se ajunge la o concluzie privind candidatura comună a lui Nicușor Dan la primăria Capitalei, PMP ia în calcul lansarea candidaturii fostului președintele Traian Băsescu.

„În caz contrar, eu vă pot spune cât se poate de direct că da, luăm în calcul și o asemenea candidatură (a lui Traian băsescu – n.red.), pentru că domnul președinte a fost cel care a creat tramvaiul 41, a fost cel care a creat Podul Basarab, a modernizat din punct de vedere al infrastructurii tot orașul și are experiența necesară și autoritatea necesară pentru a veni în

fața bucureștenilor și a le explica viziunea domniei sale legată de oraș și capacitatea de a mobiliza un număr suficient de cetățeni, pentru a primi cel de-al treilea mandat”, a declarat Tomac, la RFI.

Liderul PMP a explicat că Traian Băsescu „va intra doar cu gândul de a o câștiga”, adăugând că are capacitatea de a „mobiliza suficienți cetățeni să-i acorde încrederea”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Traian Băsescu stă bine în sondaje, potivit lui Eugen Tomac.

Citeste si: Avertismentul lui Nelu Tătaru după cifrele-record de noi infectări. "Vor urma și alte creșteri!"

„Din ultimele sondaje pe care le-am studiat, stă foarte bine, în condițiile în care nu și-a exprimat niciodată intenția de a intra în această competiție. Foarte multe procente, nu aș intra în detalii, dar vă asigur că președintele Băsescu are un capital politic consistent pe chestiuni ce țin de administrația publică locală”, a conchis Tomac.

Traian Băsescu se gândește la o nouă candidatură

Fostul președinte al țării și primar al Capitalei a declarat marți seară că dacă PMP va candida singur, va face tot ce trebuie în politică.

Citeste si: Dialoguri halucinante în scandalul cu deputații PSD din Centrul Vechi. Adrian Solomon își bate joc de casier și de polițiști

„Dacă lucrurile nu se vor clarifica, nu o să-mi las partidul, pentru că poate fi un exerciţiu dificil pentru PMP să candideze singur.

Dacă va fi nevoit să candideze, o să fac ce trebuie în politică.(...) Sunt un om destul de retras din viaţa partdului, dar nu mă dau în lături să fac tot ce trebuie pentru partidul ăsta”, a declarat Traian Băsescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si