Close sidebar
Close sidebar

Va ganditi sa va instalati un aparat de aer conditionat? Iata cat va trebui sa asteptati pana va veti putea bucura de el

Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Canicula topeste Romania si face sa explodeze vanzarile de instalatii de aer conditionat. Daca va ganditi sa va cumparati un asemenea aparat, nu va bucurati prea tare. Mai aveti de asteptat pana sa simtiti racoarea. De ce, vedeti intr-un reportaj realizat cu o camera ascunsa.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Vapaia care a pus stapanire pe Romania de peste o saptamana a incins, de-a binelea, ofertele de aparate de aer conditionat. Bani sa fie, ca de oferta nu ducem lipsa. Poate doar de timp, pentru montaj.

Nici vara aceasta nu pare sa fie o exceptie. Cum putini au inteles zicala cu "iarna iti faci car", firmele care monteaza aparate de aer conditionat sunt supraaglomerate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Nici nu stii ce e mai greu de suportat: gradele din termometru sau zilele de asteptare? Macar sa aflam cat costa…" Fara kit este 430 de lei si la cele cu kit este 370 de lei."

Daca tot suntem la capitolul bani, din alt magazin de electrocasnice aflam ca marimea buzunarului poate sa ne aduca, totusi, mai rapid racoarea mult visata. Cat, mai exact? "E 420 de lei.

A, nu, 460 de lei cel montat in 3-5 zile". 

Daca vi se pare prea mult atunci ar mai fi o varianta. Sa va imprieteniti cu vanzatorii. Totusi, aveti grija si asa, pentru ca exista riscuri.

Daca nu aveti rabdare zile intregi sa auziti acest sunet, atunci aveti alternativa, cumva romaneasca, de a apela la prietenul care le stie pe toate. Problema este ca s-ar putea sa pierdeti garantia, deoarece, evident, acel prieten nu va poate taia factura pentru manopera.

Nu mai putin de 80 de mii de aparate de aer conditionat au fost instalate in Romania, in 2016. Firmele specializate cred, insa, ca numarul lor va creste la 95 de mii anul acesta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI