Close sidebar
Close sidebar

Va mai amintiti de maicuta Sebastiana, care a nascut gemene? Ce s-a intamplat cu tatal fetitelor, parintele Antonie

Cel mai mare scandal din sanul Bisericii Ortodoxe Romane din ultima vreme s-a incheiat cu o binecuvantata musamalizare.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cazul maicutei Sebastiana, care a nascut doua fetite gemene, a facut mare valva in urma cu 5 ani, cand a avut loc intamplarea. Intre timp, lucrurile s-au mai linistit, iar fosta stareta s-a intors, fortata de evenimente, la statutul de „mirean”, crescandu-si fetele undeva prin zona Militari.

Fetitele s-au nascut in 2011

Ce s-a intamplat insa cu tatal fetelor? Parintele duhovnic Antonie Ciobanu, cel care a cazut in pacat alaturi de maica Sebastiana, nu se mai afla in prezent in tara. Cativa ani, el a ramas la Schitul Amara, acolo unde s-a intamplat si idila cu Sebastiana, insa in prezent a ajuns in Canada, acolo unde tine slujbe la o biserica ortodoxa din localitatea Lethbridge.

Parintele Antonie s-a mutat in Canada

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Parintele are in continuare o viata activa. El merge mult pe bicicleta si continua sa fie interesat de lucrurile lumesti, numele lui putand fi gasit pe un cunoscut site de socializare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI