Va place porumbul copt sau fiert, vandut de tarabagii, pe litoral? Inspectorii OPC au descoperit imagini greu de digerat.
Acesta este porumbul pe care-l mananca turistii pe litoral! Da! Vedeti bine! Intr-o baie mizera, plina de muste in jurul toaletei , niste indivizi recunosc senin ca spala cocenii inainte sa-i duca la fiert.
Culisele afacerii cu porumb fiert se intampla intr-o cladire dezafectata de la intrarea in statiunea fitelor. Aici, pe podeaua murdara sunt aruncati saci plini cu coceni. Tot pe jos sunt si curatati de mai multi indivizi, care mai apoi trimit marfa pe tarabe.
Revoltator este si faptul ca de serviciile insalubre ale acestor indiviizi se foloseste si o autoservire renumita din Mamaia.
Patronii nu par sa aiba vreo remuscare ca-si servesc clientii cu porumb curatat pe ciment, printre gunoaie.
-Dumneavoastra curatati porumbul aici? Da. Sunteti angajat? Astazi e prima mea zi. Pentru cine curatati porumb aici? Aici la autoservirea BIIIP. Porumbul asta urmeaza sa mearga la fiert la dansii, da? Presupun ca da, va dati seama, din moment ce l-am curatat....
Odata ajuns la vanzare, porumbul fiert sau copt este deliciu pentru turisti. Se infrupta cu pofta din el pe plaja ori pe faleza si nu se gandesc nicio clipa ca se pot imbolnavi.
O bucata se vinde cu 4-5 lei, in functie de zona
Imaginile au fost filmate de comisarii de la protectia consumatorului, intr-un control fulger in zona teatrului de vara din Constanta.