Vacanța în India a luat o întorsătură groaznică pentru un cuplu de spanioli. Cei doi îndrăgostiți au trecut prin clipe de coșmar, din cauza unui grup de bărbați, care au recurs la fapte greu de imaginat.

Se pare că bărbați au abuzat-o în grup pe femeie, iar pe bărbat l-au bătut crunt, până i-au distrus maxilarul, relatează digi24.ro.

Vacanță de groază pentru un cuplu spaniol

Un cuplu de spanioli a trecut prin clipe oribile, greu de imaginat, în timp ce se aflau în vacanță, în India. 

În timp ce se aflau într-o zonă mai izolată din estul Indiei, cu cortul, vacanța cuplului a luat o întorsătură neașteptată. Cei doi au fost atacați de un grup de șapte bărbați, care au recurs la gesturi terifiante. Aceștia l-au bătut crunt pe bărbat, distrugându-i maxilarul, iar apoi ar fi abuzat-o pe femeie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După tragedia la care a fost supusă, femeia a reușit să se deplaseze către prima dubă de poliție pe care a zărit-o, cerându-le ajutorul.

Ofițerul de poliţie Pitamber Singh Kherwar a declarat pentru ziarul The Times of India, potrivit digi24.ro, că atât, cât și bărbatul ar fi fost transportați la un spital local din Dumka.

Mai mult decât atât, ofițerul de poliție a declarat că ar fi identificat și reținut trei dintre suspecți, iar autoritățile continuă căutarea celorlalți tineri.

Citește și: Prima reacție a ministrului educației, în cazul copilului agresat în toaleta școlii, în București. Ligia Deca: "Comportamentele abuzive sunt incompatibile cu un mediu școlar sănătos și sigur"

Au povestit tragedia pe rețelele sociale

Cei doi au povestit tragedia prin care au trecut pe rețelele sociale și speră să li se facă dreptate. Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, cei doi povestesc cu lacrimi în ochi ce au pățit.

"Ni s-a întâmplat ceva ce nu dorim nimănui. Șapte bărbați au abuzat de mine. Ne-au bătut și ne-au furat, nu multe lucruri, pentru că au vrut să abuzeze de mine", au spus cei doi în videoclipul postat pe platforma socială X. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si