Au fost momente cumplite pentru o familie de medici! Ei au fost implicați într-un accident care s-ar fi produs acum două zile, în timp ce medicii Ursăchescu se aflau împreună cu unul dintre copii, într-o vacanță în Dubai.

Medici români grav răniți în Dubai

Cei trei se aflau în autocarul lor și urmau să viziteze un obiectiv turistic, în timp ce un camion a intrat cu putere în ei.

De asemenea, mai multe persoane au fost grav rănite, potrivit sansanews.ro. Din păcate, Dr. Andreea Ursăchescu este în stare gravă la un spital din Dubai, ea fiind deja supusă unor intervenții chirurgicale, în timp ce soțul ei, Cosmin Ursăchescu s-ar afla în comă. Acesta ar fi fost operat din cauza hemoragiei craniene, însă medicii sunt extrem de rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. 

Copilul lor a scăpat teafăr din acest accident teribil!

Soții Andreea și Cosmin Ursăchescu sunt medici specialiști, gastroenterolog, respectiv, ORL-ist. Ambii profesează exclusiv în mediul privat, în clinica familiei, una dintre cele mai mari din municipiul Buzău. Rudele lor au plecat de urgență în Dubai, pentru fi alături de ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medici răniți accident Dubai

Imagine de la accidentul din Dubai, în care au fost implicați mai mulți români.

[Sursa foto: Sansa News ]

Citește și: EXCLUSIV! Mișcarea prin care dealerul de droguri al lui Vlad Pascu ar putea scăpa de arest: ”Rămâne extrem de ciudat întreg cazul Pascu”

O altă familie de români era în autocar în momentul impactului

În același autocar se afla și familia medicului vasluian Simona Dascălu. Și aceasta a fost internată în state gravă cu un traumatism cranio-cerebral sever și supusă unei intervenții chirurgicale în urma căreia medicii i-au înlăturat splina.

Cu ea în vacanță mai erau soțul și fiica acesteia.

Medici răniți accident Dubai

Imagine de la accidentul din Dubai, în care au fost implicați mai mulți români.

[Sursa foto: Sansa News ]

Citește și: Câți ani de închisoare a primit șoferul de 21 de ani care a ucis un copil de 11 ani pe trecerea de pietoni? Tânărul a lovit în plin un grup de elevi

Totul era perfect, când la un moment dat, dr. Dascălu s-a ridicat de pe scaun pentru a-i da ceva fetiței și chiar atunci autocarul a fost lovit de camion.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si