Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Vacanța de vară se mută în luna septembrie

Rămânem tot cu gândul la mare, dar de data aceasta aflăm că tot mai mulți români renunță la concediul scump și aglomerat din august și preferă un sejur lung în luna septembrie.

Redactia Stirile Kanal D,

Vacanța de vară se mută în luna septembrie

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românii au făcut cele mai multe rezervări pentru vacanța de vară în luna septembrie. Potrivit unui sondaj, turiștii au ales să schimbe data concendiilor pentru a evita aglomerația. Printre cele mai căutate destinații se numără Grecia, care a înregistrat pentru luna septembrie cu 96% mai multe locuri rezervate față de aceeași perioadă a anului trecut.

Luna septembrie este tot mai preferată în locul lunii august 

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: ”În Creta, în luna august, la un hotel de 3 stele, un sejur de 7 zile costă în jur de 500 de euro de persoană. La început de septembrie însă, tarifele scad cu 15-20 de procente. Mai exact, același sejur costă 400-425 de euro. Așadar, cea mai căutată destinație rămâne în continuare Grecia, urmată de Croația, Polonia și Austria.”

Pe lângă aglomerația de la malul mării, înainte de a alege o vacanță se ține cont și de condițiile meteo.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: ”Același sondaj arată că turiștii aleg vacanțele și în funcție de condițiile meteo, de preț, apo optează pentru locuri mai puțin cunoscute pentru un concendiu relaxant și liniștit.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI