Au mers în vacanță cinci zile, apoi au găsit mașina dezmembrată. Cuplul este în stare de șoc. Autovehiculul lui Jay Tranter a fost dezmembrat chiar într-o parcare păzită.

Un cuplu din Marea Britanie a trecut prin sperietura vieții.Jay Tranter și-a încredințat Mercedesul AMG GT, în valoare de peste 70.000 de euro, unei firme de lângă aeroportul din Birmingham, care se ocupă special cu parcarea mașinilor cât timp proprietarii sunt plecați.

Bărbatul a crezut că în acest fel mașina lui va fi în siguranță.

Au mers în vacanță cinci zile, apoi au găsit mașina dezmembrată

Când s-au întors din vacanță, cei doi îndrăgostiți au rămas „mască”. Mașina de lux a fost desfăcută piesă cu piesă. Daunele se ridică la 25.000 de euro.

vacanță mașină dezmembrată

Bolidul nu mai avea capota, farurile, dar și piesele esențiale de la motor. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a transmis că a plătit 60 de euro companiei de pază pentru a-și lăsa mașina în siguranță.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Rupere de nori în Capitală: Sistemul putred de canalizare nu face față unor astfel de ploi violente

Citeste si: Nelu Tătaru, anunț despre începutul anului școlar

Citeste si: Petrecere în familia Alexandrei Măceșanu: „Îmi dau lacrimile și mă apucă furia!”

„Mi-am cerut scuze de 100 de ori la domnul Tranter si nu este un lucru prin care as vrea sa treaca cineva.

Am pus la dispozitie camerele de inregistrare de indata ce am aflat. Nu voi permite niciodata sa se intample asa ceva. Au incredere in noi si vrem sa le redam vehiculul in aceeasi maniera", a spus Amjid Khan, actualul manager al firmei, potrivit Daily Star.

vacanță mașină dezmembrată

Reprezentanții firmei și-au exprimat părerile de rău și nu le-a venit să creadă că acest lucru s-a întâmplat chiar sub nasul lor. Angajații care se ocupă de gestionarea parcării au declarat că în acel timp s-a schimbat managerul și că de aceea s-a întâmplat totul. Cazul scandalos a ajuns pe mâna poliției.

Citeste si: Coronavirus Romania, 20 iulie. Numarul cazurilor noi de COVID-19 se mentine ridicat! Iata cum arata noul bilant!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si