Pentru cei care vor sa se urce in masina si sa plece in vacanta unde vad cu ochii, exista fostele popasuri de pe marginea drumului, transformate acum in pensiuni.

Familiile care ajung la munte cu copiii au parte de pachete gandite special de hotelieri. In timp ce adultii se pot relaxa la piscina sau SPA, cei mici sunt insotiti pe partie.

Matei este din Focșani si a venit la munte cu parintii. Mama si tatal lui isi vad linistiti de vacanta in timp ce copilul este supervizat permanent de angajatii unui hotel din Poiana Brasov.

Citeste si: Slanina e atat de apreciata in Ardeal incat producatorii i-au dedicat un festival

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pachetele de familie sunt gandite special pentru vacantele copiilor.

Dupa ce termina orele de schi, copiii se intorc la hotel. Transportul intre partie si unitatea de cazare este asigurat de un microbuz special. 

Pentru a nu se plicti in vacanta, hotelierii le-au pregatit copiilor si spatii de joaca. Cei care vor sa rezolve mistere pot merge cu grupul la Escape Room.

In vacanta inter semestriala, majoritatea hotelurilor din Poiana Brasov sunt ocupate aproape complet.

In schimb, daca vreti sa plecati la drum si sa va opriti unde va place, pentru o vacanta, va recomandam popasurile devenite pensiuni. Inauntru, sobele au fost inlocuite de seminee, iar mancarea e preparata acum in bucatarii moderne.

Un astfel de complex am gasit la Magura, pe Valea Buzaului, în drumul catre Brasov. Carnea la garnita, babicul, carnatii de Plescoi sunt printre preparatele preferate de clienti.

Complex Turistic Magura se afla pe drumul national care leaga Buzaul de Brasov, la 113 kilometri distanta de Bucuresti. La numai 12 km distanta sunt Vulcanii Noroiosi iar statiunea Sarata Monteoru este la 33 km de proprietate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si