Close sidebar
Close sidebar

Vaccinarea anti-COVID va deveni obligatorie pentru a treia doză „booster” pentru angajații din sănătate

Anunțul a fost făcut de Viktor Orban, premierul Ungariei. Pe lângă asta și purtarea măștii va fi obligatorie în majoritatea spațiilor închise.

Diana Bostan,

Restricții Ungaria

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ungaria va face obligatorie vaccinarea cu a treia doză de vaccin împotriva COVID-19 pentru toți angajații din domeniul sănătății, a anunțat premierul Viktor Orban.

Masca va deveni obligatorie în spațiile închise

„Sfatul guvernului este ca toată lumea să primească rapelul (cu a treia doză, n.r.), care se va putea face la patru luni după a doua doză”, a precizat Gulyas, șeful de cabinet al premierului Viktor Orban.

În ultimele 24 de ore, Ungaria  a raportat 10.767 de noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, cel mai mare număr zilnic de la sfârșitul lunii martie și până acum, iar 131 de persoane au murit din cauza virusului în ultimele 24 de ore.

Citeste si: Record absolut de cazuri COVID-19 în Germania: 65.371 de cazuri noi. Ce spune Angela Merkel

Cetățenii maghiari nu fac coadă la centrele de vaccinare

Rata de vaccinare împotriva Covid-19 este sub media Uniunii Europene. Asta și din cauza faptului că, în Ungaria nu există atât de multe restricții împotriva COVID-19.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Creșterea alarmantă a numărului de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 a determinat Colegiul Medicilor din Ungaria să solicite miercuri introducerea unor măsuri stricte.

Astfel că, evenimentele cu public numeros sunt interzise, iar obligativitatea purtării măștilor de protecție în spațiile închise a fost reintrodusă.

Accesul în restaurante, teatre și cinematografe se face prin prezentarea certificatului COVID.

Citeste si: Ce țară cere test PCR negativ pentru nevaccinați

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI