Close sidebar
Close sidebar

Vaccinarea populației împotriva Covid-19 ar putea fi o adevărată problemă. Avertizarea specialiștilor

Specialiștii avertizează că o singură doza de vaccin împotriva noului coronavirus nu va fi suficinetă.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lupta cu noul coronavirus este departe de a se sfârși. Omenii speră la realizarea unui vaccin care să rezolve problema pandemiei, însă oamenii de știință ne avertizează că nu totul va fi asa simplu nici după descoperirea acestuia.

Citeste si: Ce temperatură are apa mării în perioada 1- 6 septembrie, în principalele stațiuni de pe litoral

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Când un vaccin împotriva coronavirusului va fi lansat pe piață, oamenii vor avea probabil nevoie de două doze, nu doar de una, și acest lucru ar putea cauza probleme reale, anunță CNN.

Reacția oamenilor la vaccinul Covid-19

Deși unii oameni abia așteaptă vaccinul minune, alții nu se vor lăsa prea ușor convinși să-l facă.
Convingerea oamenilor să se prezinte pentru a primi un vaccin nu o dată, ci de două ori, ar putea fi o întreprindere formidabilă.


„Nu există nicio îndoială că acesta va fi cel mai complicat și cel mai mare program de vaccinare din istoria omenirii și că va necesita un nivel de efort, un nivel de sofisticare, pe care nu l-am mai încercat până acum”, a spus dr. Kelly Moore, profesor de politici sanitare la Universitatea Vanderbilt.

O mutație mult mai infecțioasă a noului coronavirus, descoperită în Indonezia

Mutaţia „infecţioasă, dar mai uşoară” a virusului D614G, a fost găsită în datele de secvenţiere a genomului din eşantioane colectate de institut, a declarat, potrivit Mediafax, directorul adjunct Herawati Sudoyo.

Acesta a adăugat că este nevoie de mai multe studii pentru a determina dacă aceasta se află în spatele creşterii recente a cazurilor. Tulpina, despre care Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat că a fost identificată în februarie şi a circulat în Europa şi în America, a fost găsită şi în Singapore şi în Malaezia.

Citeste si: Tot 5 filme rusești din toate timpurile

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI