Close sidebar
Close sidebar

Bilanț vaccinare anti-COVID-19. 71.600 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

Autoritățile au anunțat noul bilanț al vaccinării anti-Coronavirus. În jur de 71.600 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 25.000 cu prima doză.

Georgiana Balaban,

Vaccinarea românilor împotriva COVID-19.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, miercuri, că peste 71.600 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care peste 25.000 cu prima doză.

Citeste si: Peste 1,2 milioane de doze de vaccin Pfizer vor sosi în România

Vaccinarea anti-COVID-19 în România

Potrivit CNCAV, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 71.605 de persoane. Dintre acestea, 25.607 s-au prezentat pentru a primi prima doză de ser anti-COVID sau doza unică de la Johnson & Johnson. Alte 23.222 au fost vaccinate cu doza a treia/ doza de rapel, în cazul serului Johnson & Johnson.

Citeste si: EMA va autoriza săptămâna aceasta două tratamente cu anticorpi monoclonali pentru cei infectați cu COVID-19

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În acelaşi interval, au fost raportate 48 de reacţii adverse: 29 la vaccinul Pfizer, 4 la Moderna şi 15 la Johnson & Johnson. Alte 196 de reacţii adverse sunt în curs de investigare; nu au fost raportate cazuri severe.

Citeste si: Moderna, vaccin anti-Covid pentru copiii cu vârste între 6 şi 11 ani

Numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 7.372.730,

din care 6.635.446 cu schema completă. Până în prezent, 1.083.179 de persoane au fost vaccinate cu doza a treia/ doza de rapel.

Vaccinarea anti-COVID-19.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Certificatul verde poate deveni obligatoriu la locul de muncă! Este valabil atât pentru angajații de la stat, cât și pentru cei de la privat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI