Close sidebar
Close sidebar

Bilanț vaccinare anti-COVID-19, în România. Câți români aleg să se imunizeze

Autoritățile au anunțat noul bilanț al vaccinării anti-coronavirus. În jur de 35.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care circa 7.300 cu prima doză.

Georgiana Balaban,

Vaccinarea împotriva COVID-19.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, marţi, că în ultimele 24 de ore au fost vaccinate aproximativ 35.000 de persoane, din care circa 7.300 cu prima doză.

Citeste si: Boris Johnson anunță o accelerare a campaniei de vaccinare: ,,Un tsunami omicron vine''

Potrivit CNCAV, 35.178 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 7.283 au primit prima doză sau doza unică de ser de la compania Johnson & Johnson. Alte 18.114 de persoane au fost vaccinate cu doza a treia/ doza de rapel, în cazul vaccinului Johnson & Johnson.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Un nou caz de infectare cu Omicron în România

Vaccinarea împotriva Sars-Cov-2

În acelaşi interval, au fost raportate cinci reacţii adverse: patru la vaccinul Pfizer şi una la cel de la Johnson & Johnson.

Alte 225 de reacţii adverse sunt în curs de investigare şi nu au fost raportate cazuri severe.

Citeste si: Statul ar putea oferi vouchere pentru testare pentru persoanele nevaccinate sau care nu au trecut prin boala COVID-19

Numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 7.861.991, din care 7.671.576 cu schema completă. Până în prezent, 1.820.222 s-au vaccinat cu doza a treia/ doza de rapel.

Vaccinare anti-COVID-19.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Contract de muncă suspendat pentru românii fără certificat verde. Anunțul lui Alexandru Rafila

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI