Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Duelul vaccinați vs. nevaccinați. Artistul Dan Bittman își caută aliați în mișcarea "NU VREAU" care face referință la vaccin

În timp ce medicii abia mai fac față valului de îmbolnăviri, iar specialiștii sunt îngroziți de situația din țara noastră, Dan Bittman se simte mințit și păcălit. Artistul își caută aliați în mișcarea "NU VREAU" care face referință la vaccin, dar experții avertizează că o astfel de campanie poate costa vieți!

M.A.,

Duelul vaccinați vs. nevaccinați. Artistul Dan Bittman își caută aliați în mișcarea "NU VREAU" care face referință la vaccin

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Duelul vaccinați vs. nevaccinați, în vogă în mediul online

În timp ce în spitale este ca pe front, un alt război împarte țara în două. Vaccinații și nevaccinații și-au aruncat demult mănușa, iar pe rețelele de socializare se duc adevărate bătălii.

Dan Bittman a dat startul mișcării „NU VREAU”

De partea celor care refuză sa se imunizeze s-a alaturat public și artistul Dan Bittman, care a dat startul mișcării" NU VREAU".

Citeste si: VIDEO| Mii de români din diaspora se întorc în țară, concediați sau după ce își dau singuri demisiile pentru că nu vor să se vaccineze 

„Nu cred în ei si o spun uitându-mă în ochii lor (...) Nu sunt împotriva vaccinării, sunt împotriva constrângerii....vointei lor!”, a spus artistul Dan Bittman.

Sperând că mai sunt și alții care îi împărtășesc gândirea, artistul a pornit în căutare de aliați pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Previziuni sumbre pentru România. Epidemiologul Octavian Jurma: ”Până la finalul săptămânii vom depăși toate recordurile negative. Repetăm tragedia din Lombardia"

Cântărețul este convins că pe tot parcursul pandemiei a fost mințit de autorități și mărturisește că nici nu crede că Timișoara a intrat de curând în scenariul roșu.

În timp ce prin ochii unora întreaga pandemie se vede ca un scenariu bine pus la punct, experții în sănătate trag un semnal de alarma cu privire la necesitatea vaccinului în aceasta perioadă cruntă pe care o traversăm.

Citeste si: Mara Bănică, suspectă de coronavirus, fiind însărcinată în șase luni: ”Mă tem foarte tare de boală și din cauza sarcinii”

Urmărește materialul întreg în cadrul Jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI