Fabricat de compania farmaceutică CanSino, vaccinul are ingrediente similare cu vaccinul dezvoltat de companie și care este administrat prin injecţie.

Vaccinul prin inhalare

Convidecia Air poate oferi o protecţie bună după o singură respiraţie, scrie CanSino.

Alţi cercetători au investigat vaccinurile administrate sub formă de spray nazal. Potrivit acestora, ele pot oferi o imunitate ridicată a mucoasei nazale şi a căilor respiratorii superioare, pe unde Covid-ul intră de obicei în organism.

Citeste si: Bilanț Covid-19, 5 septembrie. Peste 1.100 de noi infectări în România

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Administraţia Naţională a Produselor Medicale din China a permis folosirea vaccinului administrat prin inhalare al CanSino ca doză de rapel.

Vaccinul poate spori protecţia celor care au fost vaccinaţi anterior.

De asemenea, cel mai recent program cu privire la doza booster pentru Covid a început în Marea Britanie, Ţara Galilor şi Scoţia.

Citeste si: Un bebeluș de două luni a murit de COVID-19

Numărul cazurilor pozitive sunt în scădere în Regatul Unit, însă şefii din domeniul sănătăţii spun că virusul ar putea să reapară și să ducă la un număr mare de infectări. Ei îi îndeamnă pe cei vulnerabili să se vaccineze atât împotriva Covid, cât și a gripei.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si