Close sidebar
Close sidebar

Donald Trump a vorbit despre un vaccin împotriva covid-19. Oficialul vrea să-l denumească „Trumpcine”

Donald Trump a anunțat că unul dintre vaccinurile împotriva virusului Sars-Cov-2 ar trebui să-i poarte numele. Americanul dorește să-l denumească „Trumpcine”.

Georgiana Balaban,

Americanul Donald Trump. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trump dorește ca unul dintre vaccinurile COVID-19 să-i poarte numele. „Ne-am adunat astă seară să vorbim despre viitorul Partidului Republican”, a declarat Trump, invitat de onoare la o reuniune a donatorilor din cadrul ”Grand Old Party” (GOP), la Mar-a-Lago, sâmbătă. Evenimentul a ținut prima pagină a ziarelor după ce a proferat acuzaţii şi insulte la adresa unor lideri republicani.

Citeste si: Biden vrea ca toţi americanii să fie vaccinaţi până la sfârşitul verii

Fostul președinte SUA a afirmat că nu are „nicio îndoailă” cu privire la o recucerire a Senatului şi Camerei Reprezentanţilor în 2022. Americanul a declarat că-și atribuie meritul în dezvoltarea unui ser în lupta cu Sars-Cov-2. „Ei ar trebui să-l numească Trumpcine” a spus el adunării.

Donald Trump- erou în lupta cu virusul Sars-Cov-2?!

Trump este extrem de mulțumit de modul în care a gestionat pandemia pe când era președinte SUA. Pe atunci au decedat 400.000 de oameni, în timpul preşedinţiei sale.

Citeste si: Donald Trump i-a lăsat o scrisoare în Biroul Oval lui Joe Biden

Declarații Donald Trump.
[Sursa foto: Facebook]


Politicianul i-a felicitat pe guvernatorii republicani care au ţăinut magazinele şi întreprinderile deschise în statele lor şi l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, consilierul preşedinţiei. „Aţi mai văzut pe cineva atât de nul?”, a spus Trump.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Donald Trump, pus sub acuzare pentru a doua oară de Camera Reprezentanților. Este fără precedent în istoria SUA

Donald Trump a mărturisit că nu-l ascultă cu adevărat pe Fauci. El îl acuză pe liderul minorităţii republicane în Senat Mitch McConnell de faptul că nu a făcut suficient pentru ca miliardarul să rămână în post.

Citeste si: Donald Trump va candida la președinție doar dacă o va avea adversară pe Meghan Markle: „Sper să se întâmple asta”

McConnel era unul dintre aliaţii loiali ai miliardarului. Acesta nu l-a susţinut însă în acuzaţiile sale false cu privire la fraudarea alegerilor prezidenţiale americane de la 3 noiembrie, pe care le-a reiterat în acest discurs.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Dacă ar fi fost (liderul majorităţii democrate în Senat) Schumer în locul acestui ticălos prost de McConnell, asta nu s-ar fi întâmplat niciodată”, l-a atacat el, apreciind că McConnel este un ”perdant”.

Magnatul în domeniul imobiliar a transmis că a obţinut victorii în Georgia şi Pennsylvania. Este vorba despre două state în care Biden a obţinut victoria în alegeri şi în care nu s-au dovedit niciodată fraude electorale. El a denunţat rezultatul oficial al alegerilor prezidenţiale americane de la 3 noiembrie drept o „prostie”.

Citeste si: Începe Al Treilea Război Mondial?! Ce mare putere nucleară vrea să atace Donald Trump

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI