Descoperirea a fost făcută chiar de fratele acestuia, iar din primele informații oferite de presa rusă, colonelul Vadim Zimin ar fi încercat să-și pună capăt zilelor.

Colonelul Vadim Zimin a fost găsit împușcat în propria locuință

Colonelul în retragere a fost găsit în locuința sa de lângă Moscova, de fratele acestuia. El a alertat imediat autoritățile.

Bărbatul este internat la secția de Terapie Intensivă, medicii fiind rezervați în privința sa.

Citeste si: Putin, cu valiza nucleară și la întâlnirea cu Lukașenko. „Belarus va fi mereu alături de Rusia, indiferent de evoluția situației”

Fratele lui Vadim Zimin ar fi fost găsit prăbușit la pământ, iar în bucătărie era și un pistol. Cei doi frați au petrecut împreună cu o seară înainte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Alexandr Lukașenko susține că masacrul de la Bucha a fost o „operațiune psihologică specială” a Marii Britanii

Colonelul rus se ocupa de servieta nucleară a lui Vladimir Putin, pe care o avea în mână la toate aparițiile sale publice.

El se afla în arest la domiciliu, fiind găsit vinovat pentru luare de mită.

Din primele informații, bărbatul s-ar fi împușcat singur

Ultima sa apariție publică cu valiza nucleară a fost la Moscova, la funeraliile deputatului naționalist Vladimir Jirinovski.

Surse apropiate colonelului susțin că bărbatul ar fi încercat să-și pună capăt zilelor de mai multe ori.

Citeste si: Vladimir Putin: negocierile dintre Rusia și Ucraina au ajuns într-un "punct mort". Kievul e de altă părere

Vadim Zimin este căsătorit, iar soția sa, de profesie medic, se ocupă de soldații răniți ai lui Vladimir Putin. Ea nu se afla acasă în acea seară.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si